http://www.news247.gr/ http://www.news247.gr/ http://www.sport24.gr/ http://www.auto24.gr/ http://www.men24.gr/ http://www.game24.gr/ http://scores.sport24.gr.gr/  

Τρεις απόντες από την προπόνηση

09 Φεβρουάριος 2010
Το "βαρύ" 5-1 από τον Ολυμπιακό αποτελεί παρελθόν για την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού, οι οποίοι ήδη έχουν στρέψει το βλέμμα τους στο επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο (14/02, 14:30). Εκεί όπου η ομάδα του Κίκε Ερνάντεθ καλείται να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, προκειμένου να αναρριχηθεί στο βαθμολογικό πίνακα (σ.σ. βρίσκεται στην 15η θέση) και να συνεχίσει την προσπάθεια για την εκπλήρωση του στόχου, που δεν είναι άλλος από τη "σωτηρία".

Στα αγωνιστικά, η προπόνηση της Δευτέρας περιελάμβανε χαλάρωμα για όσους έπαιξαν στο ματς του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Απόντες ήταν οι διεθνείς Στρατηλάτης και Βασιλείου, οι οποίοι ενσωματώθηκαν στις αποστολές των Εθνικών Ελπίδων και Νέων αντίστοιχα, αλλά και ο Μαχαίρας που αγωνίστηκε στο σημερινό παιχνίδι των Νέων Κ21 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Την Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές θα απολαύσουν το ρεπό τους και την Τετάρτη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, όπου ουσιαστικά θα ξεκινήσει η προετοιμασία τους για τον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής με την ομάδα του Περιστερίου.

NEWS 24|7

Στείλε e-mail στο συντάκτη

Τρεις απόντες από την προπόνηση

Από (Συμπλήρωσε το δικό σου e-mail)
Κείμενο

NEWS 24|7

Στείλε με e-mail αυτή την είδηση σε κάποιο φίλο

Τρεις απόντες από την προπόνηση

Προς (Συμπλήρωσε το e-mail του φίλου σου)
Από (Συμπλήρωσε το δικό σου e-mail)
Κείμενο