http://www.news247.gr/ http://www.news247.gr/ http://www.sport24.gr/ http://www.auto24.gr/ http://www.men24.gr/ http://www.game24.gr/ http://scores.sport24.gr.gr/  

Το ντροπιαστικό λάθος του Bruce Springsteen

15 Νοέμβριος 2009

Η κατάρα της Παρασκευής και 13 φαίνεται ότι χτύπησε τον 60χρονο τραγουδιστή Bruce Springsteen, ο οποίος ξέχασε που βρισκόταν.


Σύμφωνα με το yahoo.com, το "Αφεντικό" της ροκ, ξεκίνησε τη συναυλία του στο "Auburn Hills Palace" στο Michigan λέγοντας: "Hello, Ohio"(γεια σου Οχάιο).


Μάλιστα ο Springsteen συνέχισε να αναφέρθηκε στη γειτονική πολιτεία πολλές φορές τα πρώτα τριάντα λεπτά της συναυλίας, μέχρι που ο κιθαρίστας του συγκροτήματος "E Street", Steve Van Zandt αναγκάστηκε να του ψιθυρήσει που ήταν.


O Springsteen, εμφανώς ντροπιασμένος, είπε στο κοινό του ότι "τέτοιο λάθος είναι πραγματικός εφιάλτης για έναν τραγουδιστή".


Πάντως ο καλλιτέχνης αποζημίωσε τους οπαδούς του για το λάθος του και με το παραπάνω. Έμεινε τρεις ολόκληρες ώρες πάνω στη σκηνή τραγουδώντας παλιές και νέες επιτυχίες, αλλά και όλα τα κομμάτια από το "Born to Run". Σίγουρα το κοινό θα τον συγχώρεσε.


NEWS 24|7

Στείλε e-mail στο συντάκτη

Το ντροπιαστικό λάθος του Bruce Springsteen

Από (Συμπλήρωσε το δικό σου e-mail)
Κείμενο

NEWS 24|7

Στείλε με e-mail αυτή την είδηση σε κάποιο φίλο

Το ντροπιαστικό λάθος του Bruce Springsteen

Προς (Συμπλήρωσε το e-mail του φίλου σου)
Από (Συμπλήρωσε το δικό σου e-mail)
Κείμενο