Leaseplanstories.gr: Λύστε κάθε απορία για το leasing με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!

Leaseplanstories.gr: Λύστε κάθε απορία για το leasing με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!

Η Νίκη είχε πολλές απορίες και η LeasePlan Hellas οργάνωσε ένα «ταξίδι» άκρως διαφωτιστικό - ανακαλύψτε την ιστορία της

Η κορυφαία εταιρεία μακροχρόνιας μίσθωσης και διαχείρισης εταιρικών στόλων LeasePlan Hellas αφουγκράζεται, για άλλη μία φορά, τις ανάγκες μας και λύνει κάθε απορία για το leasing αυτοκινήτων μέσα από την ιστορία της Νίκης.

Όλοι μας έχουμε αναρωτηθεί αν μας συμφέρει περισσότερο η αγορά ενός αυτοκινήτου ή το leasing, αλλά δεν είμαστε και απόλυτα βέβαιοι για το τι ακριβώς σημαίνει leasing. Όλοι μας έχουμε σκεφτεί ότι ίσως και να μη μας συμφέρει πολύ η μία ή η άλλη προσφορά, αλλά δεν γνωρίζουμε αν και πώς μπορούμε να επηρεάσουμε εμείς τη διαμόρφωση του οχήματος που επιθυμούμε και το κόστος της αγοράς του. Αυτά και αρκετά ακόμα στροβιλίζονταν στο μυαλό της Νίκης, τον βασικό χαρακτήρα της ιστορίας, και η LeasePlan έβαλε ως στόχο να μην αφήσει ούτε ένα ερωτηματικό στις σκέψεις της.

Η Νίκη απέκτησε πλήρη ενημέρωση, μέσω δημιουργικής εκμάθησης και αφού πήρε απαντήσεις για κάθε προβληματισμό της, κατέληξε στο συμπέρασμα πως το leasing είναι ό,τι πιο συμφέρον για τη σύγχρονη καθημερινότητα, καθώς ανάμεσα σε άλλα, μας εξοικονομεί και χρόνο και κόστος. Αντιλήφθηκε ότι το leasing μπορεί να είναι μία εντελώς προσωπική υπόθεση και σκοπεύει να διαμορφώσει ένα όχημα που θα ταιριάζει ακριβώς στις δικές της ανάγκες και τη δική της αισθητική. Όσο για το κόστος; Θα βρει αυτό ακριβώς που μπορεί να καλύψει.

Επισκεφτείτε το l easeplanstories.gr και γνωρίστε τη νέα σας φίλη μέσα από το πιο ενημερωτικό «ταξίδι». Όταν η Νίκη θα έχει φτάσει στον προορισμό της, δεν θα υπάρχει κανείς που να μην έχει λύσει όλες του τις απορίες στη διαδρομή.

It’s easier to LeasePlan.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα