Οι adidas Runners Athens εντυπωσίασαν στον 6ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Οι adidas Runners Athens εντυπωσίασαν στον 6ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Επιδόσεις, πάθος και ομαδικό πνεύμα έκαναν τους adidas Runners Athens να ξεχωρίσουν. Η πιο fun running παρέα της πόλης ανέβηκε στο βάθρο, πέτυχε στόχους και πάνω απ’ όλα το διασκέδασε δείχνοντας σε όλους τι σημαίνει «ομάδα»

Περισσότεροι από 21.000 δρομείς πλημμύρισαν τους δρόμους της πόλης, συμμετέχοντας στον 6ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, την Κυριακή 19 Μαρτίου. Οι adidas Runners Athens δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή τη μεγάλη δρομική γιορτή! Πιστοί στους προσωπικούς τους στόχους, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, τόσο στη διαδρομή των 21χλμ. όσο και στα 5χλμ. Οπλισμένοι με το πάθος, το δυναμισμό και την αποφασιστικότητα που τους διακρίνει, τα μέλη της ομάδας γιόρτασαν την συμμετοχή τους στο κορυφαίο δρομικό γεγονός της Άνοιξης, ως επιβράβευση της προπονητικής τους διαδρομής και της αφοσίωσή τους.

Το ομαδικό πνεύμα και η συστηματική δουλειά μπορούν να σε φέρουν στην κορυφή και αυτό απέδειξαν τόσο η Captain των adidas Runners Athens , Ντενίζ Δημάκη, που κατέκτησε τη 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου, όσο και ο Captain, Γρηγόρης Σκουλαρίκης, που έτρεξε κοντά της στον αγώνα. Οι δύο πρωταγωνιστές της ομάδας έζησαν μια μοναδική εμπειρία και αποτέλεσαν παράδειγμα και πηγή έμπνευσης για όλους τους adidas Runners Athens αλλά και τους fans του τρεξίματος.

George Spyros

 

“Στην πραγματικότητα είμαι και αισθάνομαι μία γυναίκα που της αρέσει να τρέχει, να συμμετέχει και να διεκδικεί. Αυτό ήθελα να αποδείξω και σε αυτόν τον αγώνα και τα κατάφερα πιστεύω. Αν υπάρχει κάτι που θέλω όσο τίποτα να μεταδώσω, είναι ότι ‘αν αγαπάς κάτι πρέπει να τα δίνεις όλα’. Ο αθλητισμός για μένα και τον Γρηγόρη είναι τρόπος ζωής και τρόπος σκέψης. Μας ιντριγκάρει η διεκδίκηση στόχων, πρεσβεύοντας πάντα τις αξίες του ‘ευ αγωνίζεσθε’. Μέσα από όλο αυτό το πάθος για το τρέξιμο και τον αθλητισμό γενικότερα, ζούμε έντονες στιγμές και, πιστέψτε με, το καλύτερο επιστέγασμα των προσπαθειών μας είναι όταν ‘παρασέρνουμε’ και άλλους σε τέτοιες αυθεντικές εμπειρίες και τους βλέπουμε να το ζουν στο έπακρο. Ειλικρινά συγκινήθηκα την Κυριακή, παρόλο που έχω ζήσει πολλές όμορφες, αγωνιστικές στιγμές! Συνεχίζουμε να δίνουμε κίνητρο ο ένας στον άλλο στους adidas Runners Athens . Με την ίδια επιμονή, με το ίδιο χαμόγελο. Γιατί κάθε μας προπόνηση είναι ένα σκαλί προς την επίτευξη στόχων. Κυριολεκτικά είμαι περήφανη που είμαι η Captain τους!” – Ντενίζ Δημάκη.

George Spyros

 

“Πάνω απ’ όλα, σημασία έχει η ομάδα. Ο ρόλος του Captain δεν είναι να είσαι ο καλύτερος ανάμεσα στους άλλους, αλλά να μπορείς να βγάλεις τον καλύτερο εαυτό στους άλλους. Η Ντενίζ, με την ομαδική έμπνευση των adidas Runners Athens , έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, όπως και τα περισσότερα μέλη της ομάδας που πέτυχαν τον προσωπικό τους στόχο, είτε ήταν ένα ατομικό ρεκόρ είτε απλά ο τερματισμός σε αυτόν το επίπονο αγώνα. Η χαρά τους είναι και δική μας γιατί αυτά τα καταφέραμε όλοι μαζί, στηρίζοντας ο ένας τον άλλον στους adidas Runners Athens . Μαζί, πάντα είμαστε πιο δυνατοί.” –   Γρηγόρης Σκουλαρίκης.

George Spyros

 

Ιδιαίτερα δυναμική ήταν και η παρουσία των Running Coaches, με τον Μιχάλη Καραγιώργο και την Ραφαηντίνα Πατρικέλλη να κερδίζουν την 3 και 4 θέση στα 5χλμ. αντίστοιχα. Μέσα σε ιδιαίτερα γιορτινή ατμόσφαιρα, coaches και μέλη των adidas Runners Athens πανηγύρισαν τις επιτυχίες και κυρίως τη συμμετοχή και την προσπάθεια όλης της παρέας και χαλάρωσαν στο adidas Runbase που τους υποδέχτηκε με special treatments μετά την ολοκλήρωση των διαδρομών.

George Spyros


Οι adidas Runners Athens χτίζουν πάνω σε γερά θεμέλια, δουλεύοντας συστηματικά πάνω σε ένα ολιστικό πλάνο. Κάθε βδομάδα, βελτιώνουν τις δρομικές τους ικανότητες περνώντας καλά παρέα με φίλους που τους ενώνει η κοινή αγάπη τους για το τρέξιμο. Κάθε συνάντηση στο adidas Runbase είναι μια διαφορετική εμπειρία και ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους του κάθε runner, μέσα από θεματικά runs, υπό την καθοδήγηση των Running Coaches και strength workouts, σχεδιασμένα αποκλειστικά για runners από τους Strength Coaches, χωρίς να λείπουν φυσικά και οι απαραίτητες συμβουλές και διαλέξεις από τον Medical και την Nutrition Coach. Η διασκέδαση είναι αναπόσπαστο κομμάτι της παρέας των adidas Runners, που ενώνουν τις δυνάμεις τους κάθε εβδομάδα και μαζί γίνονται όλο και πιο δυνατοί. 

 

Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας ήταν ο πρώτος μεγάλος αγωνιστικός σταθμός της χρονιάς για τους adidas Runners Athens και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν. Η ομάδα συνεχίζει ακόμα πιο δυναμικά με νέους στόχους και ακόμα περισσότερη θέληση να τους πετύχει. Σταθερό σημείο συνάντησης, το adidas Runbase, στο κέντρο της πόλης ( Πετμεζά και Φαλήρου 16, Αθήνα).

Η παρέα των adidas Runners Athens μεγαλώνει διαρκώς και σε παρακινεί να πετύχεις κι εσύ τους δικούς σου στόχους!

Κάνε την εγγραφή σου στο www.adidas.gr/adidasrunners και δήλωσε δωρεάν συμμετοχή στις επόμενες προπονήσεις.

Κάνε join στο Facebook group των adidas Runners Athens για να μαθαίνεις όλα τα νέα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα