post impression url

Το πιο διάσημο καλοκαιρινό ποτό περιμένει στο ψυγείο, με ή χωρίς αλκοόλ

Το πιο διάσημο καλοκαιρινό ποτό περιμένει στο ψυγείο, με ή χωρίς αλκοόλ

Τώρα το αγαπημένο cocktail του καλοκαιριού σε περιμένει παγωμένο στο ψυγείο και μπορείς να το απολαύσεις σκέτο ή να το συνδυάσεις σε δυο απολαυστικές παραλλαγές mojito mocktail και cocktail...

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και η διάθεση για βραδιές στη βεράντα γίνεται ολοένα και πιο επιτακτική. Καλή παρέα, δροσερή βραδιά και δροσερά ποτά. Τα ξεχασμένα όλο το χειμώνα cocktail επιστρέφουν στο μενού πιο επιτακτικά από ποτέ. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει φυσικά το πολυαγαπημένο μας mojito. Κάποιοι αποζητούν τη φρεσκάδα των αρωμάτων μέντας και lime, τις γαργαλιστικές μπουρμπουλήθρες του ανθρακικού, αλλά όχι και το αλκοόλ.

Η Schweppes έκλεισε σε ένα μπουκάλι τη γεύση ενός από τα πιο αγαπημένα cocktail. Έτσι μπορεί κανείς να απολαύσει αυτόν το συνδυασμό που μυρίζει καλοκαίρι χωρίς την προσθήκη αλκοόλ. Βάλτε το απλά στο ψυγείο να παγώνει και απολαύστε το με καλή παρέα.

Οι συνταγές της επιτυχίας

Επειδή όμως το cocktail είναι και δημιουργία, ένας τρόπος να αισθανθεί κανείς σαν τον Τομ Κρουζ στην θρυλική ταινία, για εκείνους που θέλουν να πειραματιστούν μπήκαμε στο… εργαστήριο, δηλαδή πίσω από τη μπάρα, πειραματιστήκαμε, δοκιμάσαμε και φτιάξαμε δύο δροσιστικές συνταγές με βάση το νέο αναψυκτικό και φρέσκα φύλλα δυόσμου και lime. Προτείνουμε μια συνταγή χωρίς αλκοόλ και μια ακόμη με ρούμι, για τους πιο παραδοσιακούς.

 

Απολαύστε υπεύθυνα

Επειδή το καλοκαίρι όλοι θέλουν ένα cocktail στο μπαλκόνι και πια με τη νέα πρόταση της Schweppes είναι τόσο εύκολο.

Όταν ζητάς κάτι δροσιστικό, θέλεις Schweppes

Σε κάθε περίπτωση η βάση για τα πιο γευστικά και δροσιστικά πειράματα του καλοκαιριού έχει το όνομα Schweppes, αφού το ιστορικό Brand διαθέτει επιπλέον απίθανες γεύσεις.  Bitter Lemon, με φρέσκιες και φρουτώδεις νότες λεμονιού και πικρή επίγευση, Ginger Ale για μια σειρά από κλασικά cocktail, φυσικά Soda Water με την εμπειρία 232 χρόνων από τότε που ο Jacob Schweppe ανέπτυξε τη δική του πρωτοποριακή μέθοδο προσθήκες ανθρακικού και Indian Tonic, ένα αναψυκτικό που χρονολογείται από το 1870 και ξεχωρίζει για την ελαφρώς πικρή επίγευση και σερβίρεται μόνο ή σε δεκάδες cocktail.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα