Travel for business, shop for pleasure!

Travel for business, shop for pleasure!

Η νέα υπηρεσία Reserve & Collect της ανανεωμένης ιστοσελίδας των Hellenic Duty Free Shops θα σας ανοίξει την όρεξη για shopping

Να σας συστηθώ. Είμαι ο Γιώργος 37 χρονών, επιχειρηματίας. Ταξιδεύω συχνά. Τι συχνά δηλαδή; Κάθε εβδομάδα είμαι και σε άλλο μέρος του πλανήτη. Είναι αυτό που λέμε Travel for business. Αλλά σχεδόν ποτέ for pleasure.

Το μόνο πράγμα που μου δίνει χαρά στη διαδικασία ταξιδιού είναι αυτή η βόλτα και η ανεμελιά του shopping στα Hellenic Duty Free Shops. Είμαι από τους τύπους που όλο και κάτι θα αγοράσω για μένα, για τη σύντροφό μου, για τους συνεργάτες μου λίγο πριν την πτήση μου. Θα πάρω επίσης διαφορετικές σοκολάτες για να τις δοκιμάσω, την αγαπημένη μου αλλά σπάνια πια συνήθεια, τα πούρα, το ουίσκι που αγαπώ αλλά βρίσκω δύσκολα (και δεν είναι και για χόρταση), την κλασική μου κολόνια, γραβάτες που είναι το φετίχ μου και για να μην μακρηγορώ έχω μία λίστα από guilty pleasures που δυστυχώς δε προλαβαίνω πια να αγοράσω γιατί φτάνω μετά από επαγγελματικά ραντεβού σχεδόν τελευταία στιγμή στο αεροδρόμιο καταγχωμένος μήπως χάσω την πτήση μου.

Η απογοήτευσή μου κάθε φορά που δεν προλαβαίνω να πάρω έστω και μία σοκολάτα –που λέει ο λόγος- είναι τεράστια. Kαι εκεί που έχω αποδεχθεί ότι δεν θα ξανακάνω airport shopping όσο μεγαλώνουν οι ευθύνες στην εταιρεία μου και τα projects τρέχουν, ένας συνεργάτης μου, μου ανοίγει τους ορίζοντες μου. «Ρε συ Γιώργο, δεν ξέρεις το reserve & collect; Είναι η νέα υπηρεσία που λειτουργεί με ένα κλικ στο ανανεωμένο επίσημο σάιτ των Hellenic Duty Free Shops», μου εξηγεί με το ύφος του ξερόλα.

«Εγώ», μου λέει, «δεν έχω πια άγχος να προλάβω και την πτήση και να κάνω και ψώνια πριν το ταξίδι γιατί πολύ απλά μπαίνω στο σάιτ των Hellenic Duty Free Shops, σερφάρω και τσεκάρω τι καινούριο έχει βγει, το προπαραγγέλνω ακόμα και μία μέρα πριν την πτήση μου και την μέρα του ταξιδιού, πάω στο collection point των Hellenic Duty Free Shops, στο Ελ. Βενιζέλος και παραλαμβάνω την αγορά μου. Τόσο απλά».

Έμεινα με ανοιχτό το στόμα! Εγώ τόσο καιρό γιατί βρισκόμουν στην εποχή των Σπηλαίων; Αποφάσισα να το δοκιμάσω λοιπόν και εγώ:

Μπήκα στο www.dutyfreeshops.gr, σέρφαρα στο σάιτ, επέλεξα το αεροδρόμιο προορισμού μου, βρήκα κάτι απίστευτες προσφορές, τρελάθηκα με τα airport exclusives, και άρχισα να προσθέτω για αρχή στο ψηφιακό μου καλάθι τις κολόνιες μου, την κρέμα της μάνας μου, το άρωμα της συντρόφου μου, μετά έκανα κλικ στα Hellenic gourmet και πήρα τα αγαπημένα μου γλυκά, επέλεξα το σημείο παραλαβής μου και την επόμενη ημέρα που πέταγα για Γενεύη πήγα στα σημεία παραλαβής της προπαραγγελίας, λίγο μετά τον έλεγχο διαβατηρίων, μέσα στα Hellenic Duty Free Shops και φυσικά πρόλαβα να κάνω και κάτι ψιλοαγορές της τελευταίας στιγμής.

Έχω όμως και ένα πρόβλημα πια… μπαίνω στo σάιτ και κάνω τις παραγγελίες μου από το κινητό μου την ώρα σημαντικών meetings και οι συνεργάτες μου με τρολάρουν, γιατί νομίζουν ότι ερωτεύτηκα γιατί δεν τους δίνω καμία σημασία. Μάλλον πρέπει να ενημερώσω και εκείνους για την νέα υπηρεσία Reserve & Collect των Hellenic Duty Free Shops.
 

Για περισσότερες πληροφορίες www.dutyfreeshops.gr

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα