Κούπερ Χέφνερ: Ποιος είναι ο κληρονόμος της Playboy

Κούπερ Χέφνερ: Ποιος είναι ο κληρονόμος της Playboy

Mετά τον θάνατο του Χιου Χέφνερ, ο γιος του Κούπερ αναλαμβάνει το τιμόνι της εταιρείας. Δείτε ποιά είναι η ζωή του έως σήμερα

Ο θρύλος του Playboy Χιου Χέφνερ έφυγε πρόσφατα από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών, αφήνοντας πίσω του μια κληρονομιά – την οποία θα κουβαλήσει από εδώ και στο εξής ο νεώτερος γιος του Κούπερ.

Σε ηλικία μόλις 26 ετών, ο Κούπερ Χέφνερ είναι επικεφαλής της Playboy Enterprises, ιδρυτής και πρώην διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας μέσων εκκίνησης HOP, καθώς και μέλος του California State Military Reserve.

Δείτε παρακάτω την αξιοζήλευτη ζωή του κληρονόμου του Mr. Playboy:

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΧΕΦΝΕΡ

Αυτός είναι ο 26χρονος Κούπερ Χέφνερ, Chief Creative Officer της Playboy Enterprises και ο νεότερος από τα τέσσερα παιδιά του Χιου Χέφνερ. Ο ίδιος, όπως έχει δηλώσει, σχεδιάζει να αναπτύξει την εταιρεία καθώς και να την “φέρει στο μέλλον”.

Κούπερ Χέφνερ: Ποιος είναι ο κληρονόμος της Playboy


ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ

Γεννήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου 1991. Η μητέρα του (Kimberly Conrad) είναι πρώην Playmate και χώρισε επίσημα με τον Χιου το 2010. Την ίδια χρονιά ανακοίνωσε τη δέσμευσή του με την Crystal Harris, η οποία παρέμεινε στο πλευρό του μέχρι το θάνατό του.

Κούπερ Χέφνερ: Ποιος είναι ο κληρονόμος της Playboy

H ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ

Ο Κούπερ έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό, τον Μάρστον, ο οποίος γεννήθηκε το 1990. Και οι δύο μεγάλωσαν στην έπαυλη Playboy. Επίσης, έχει μία αδελφή την Κρίστι Χέφνερ και έναν ακόμη αδελφό, τον Ντέιβιντ Χέφνερ.

Κούπερ Χέφνερ: Ποιος είναι ο κληρονόμος της PlayboyΔείτε τη συνέχεια στο Fortune Greece

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Fortunegreece
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πέθανε ο ιδρυτής του Playboy Χιου Χέφνερ

Χιου Χέφνερ: Ο άνθρωπος που λάτρεψαν ο Θεός και ο Διάβολος

Μυστήριο με τους κληρονόμους του Χιου Χέφνερ. Τι άφησε στην τελευταία γυναίκα του;

ADVERTISING

SHARE: