Οι δέκα ανερχόμενοι τουριστικοί προορισμοί για το 2016

Η κορυφαία δεκάδα των ανερχόμενων και -πολλά υποσχόμενων- ταξιδιωτικών προορισμών σύμφωνα με την ψήφο των επισκεπτών του TripAdvisor (Pics)

Το TripAdvisor ανακοίνωσε το φετινό Travellers Choice σχετικά με τους πιο ανερχόμενους προορισμούς για το 2016, δηλαδή τα μέρη ανά τον κόσμο τα οποία έχουν δει τη μεγαλύτερη τουριστική αύξηση από έτος σε έτος.

Η διάσημη ιστοσελίδα έλαβε υπόψη τις κριτικές των ταξιδιωτών για τα καταλύματα, τα εστιατόρια και τα αξιοθέατα, καθώς και την αύξηση του ενδιαφέροντος σε σχέση με τις κρατήσεις.

Μερικοί από αυτούς τους προορισμούς μπορεί να σας είναι ήδη γνωστοί, αλλά κάποιους σίγουρα δεν σας είχε περάσει ποτέ απ΄το μυαλό να τους επισκεφθείτε… Μήπως να το ξανασκεφτείτε;

*Τα δικαιώματα των φωτογραφιών ανήκουν στο TripAdvisor

10. JODHPUR, INDIA

Γνωστή ως η Μπλε Πόλη, για την όμορφη γαλάζια απόχρωση της Παλιάς Πόλης, η Jodhpur είναι μια όαση στη μέση της ερήμου του Ρατζαστάν της Ινδίας. Η ιδιωτική ξενάγηση περιλαμβάνει στάσεις στο Mehrengarh Fort, από όπου μπορείτε να απολαύσετε μια πανοραμική θέα της περιοχής, καθώς και επισκέψεις στο Jaswant Thada - ένα όμορφο μαρμάρινο μνημείο και στο Umaid Bhawan Palace που σήμερα είναι ένα μεγάλο ξενοδοχείο πέντε αστέρων με ένα μουσείο, όπου στεγάζονται διάφορα βασιλικά αντικείμενα.

9. TBILISI, GEORGIA

Το Tibilisi είναι ένα στολίδι της Ανατολικής Ευρώπης. Η παλιά πόλη είναι σαν να πάγωσε στο χρόνο κατά τη διάρκεια της σοβιετικής και μετασοβιετικής εποχής, αλλά η τελευταία δεκαετία έφερε τις ανέσεις της νεωτερικότητας σε αυτή την απομακρυσμένη κοιλάδα. Εξερευνήστε την παλιά Tibilisi-συμπεριλαμβανομένων των εκκλησιών και φρουρίων του 13ου αλλά και το μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Mtskheta (ένα από τα πρώτα σπίτια του Χριστιανισμού).

8. LAS PALMAS DE GRAN CANARIA, CANARY ISLANDS

Το Las Palmas είναι η πρωτεύουσα των Καναρίων Νήσων, με τις ακτές του να πλησιάζουν το Μαρόκο. Η ατμόσφαιρα είναι τόσο ευρωπαϊκή όσο και αφρικάνικη, το τοπίο τόσο αστικό όσο και θαλάσσιο. Αν υπάρχει ένα μέρος στο οποίο πρέπει σίγουρα να πάτε, αυτό είναι το αποστακτήριο ρουμιού.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ FORTUNEGREECE

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Fortunegreece

ADVERTISING

SHARE: