Οι πόλεις με τη χειρότερη ποιότητα ζωής

Δείτε ποιες πόλεις είναι «βουτηγμένες» στη βία και τη διαφθορά (Pics)

Οι πόλεις με τη χειρότερη ποιότητα ζωής στον κόσμο, τείνουν να έχουν το τοξικό μείγμα της πολιτικής σταθερότητας, της εγκληματικότητας, καθώς και χαμηλό βιοτικό επίπεδο.

Κάθε χρόνο, η Mercer, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες συμβούλων HR του κόσμου, δημοσιεύει τον Δείκτη για την Ποιότητα Διαβίωσης, εξετάζοντας τις πόλεις που παρέχουν την καλύτερη ποιότητα ζωής.

Παρακάτω σας τις παρουσιάζουμε:

12. ΜΠΑΜΑΚΟ - ΜΠΑΛΙ

Η πρωτεύουσα έχει υποστεί σοβαρές ζημιές στις υποδομές της από αρκετούς πολέμους, ενώ συνεχίζει να αντιμετωπίζει απειλές από τους ISIS.

11. ΝΟΥΑΚΣΟΤ - ΜΑΥΡΙΤΑΝΙΑ

Παλαιότερα ήταν ένα χωριό μικρής σημασίας, μέχρι που το 1958 κατέληξε να είναι μία από τις μεγαλύτερες πόλεις στη Σαχάρα. Ωστόσο, με το συνωστισμό, την ξηρασία και τη φτώχεια το Νουακσότ πλέον διαθέτει αρκετά χαμηλό βιοτικό επίπεδο στους κατοίκους του.

10. ΚΟΝΑΚΡΙ - ΓΟΥΙΝΕΑ

Το λιμάνι της πόλης είναι γεμάτο με θέματα προσωπικής ασφάλειας, ενώ υποφέρει από διαδηλώσεις, βίαια εγκλήματα και απεργίες.

9. ΚΙΝΣΑΣΑ - ΛΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΝΓΚΟ

Οι εθνικιστικές συγκρούσεις είναι διαδεδομένες στην πόλη και αρκετές ΜΚΟ έχουν προσπαθήσει να παρέμβουν και να παράσχουν βοήθεια στην Κινσάσα αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα.Δείτε τις υπόλοιπες πόλεις στο Fortune Greece

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Fortunegreece

ADVERTISING

SHARE: