Της επαναλήψεως. Οι ελληνικές σειρές που θέλουμε να δούμε ξανά το καλοκαίρι. ΨΗΦΙΣΕ την αγαπημένη σου

Της επαναλήψεως. Οι ελληνικές σειρές που θέλουμε να δούμε ξανά το καλοκαίρι. ΨΗΦΙΣΕ την αγαπημένη σου

Αφού δεν μπορείς να τις αποφύγεις, απόλαυσέ τες. Οι επαναλήψεις των ελληνικών σειρών που ευχαρίστως θα παρακολουθούσαμε ξανά και ξανά. Ψηφίστε την αγαπημένη σας

Το ελληνικό καλοκαίρι από πλευρά τηλεόρασης μοιάζει με την έρημο Σαχάρα. Αν έχεις την ατυχία να μην μπορείς να βρίσκεσαι κάπου έξω, τότε το ζάπινγκ από κανάλι σε κανάλι μπορεί να είναι το καλύτερο πρόγραμμα που μπορείς να δεις. Πάντα η ελληνική τηλεόραση το είχε συνήθειο να παραμελεί το καλοκαιρινό της πρόγραμμα, λες και ήταν συνδεδεμένο με τη σχολική χρονιά... από Σεπτέμβρη πάλι. Η κρίση έδωσε και το απόλυτο άλλοθι στους υπεύθυνους των καναλιών να πακετάρουν και να σερβίρουν με το τουλούμι ξαναζεσταμένο φαγητό, εδώ που τα λέμε, όχι μόνο την καλοκαιρινή σεζόν, αλλά καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Από την άλλη, αν το φρέσκο πρόγραμμα συνίσταται σε κάποια σαπουνόπερα από το Βόσπορο, κοινώς τούρκικο, ίσως να ήταν καλύτερα να μείνουμε πιστοί στην παλιά καλή ελληνική κωμική σειρά. Το MEGA για παράδειγμα μας δείχνει με πάθος το νέο τούρκικο απόκτημά του, κόντρα σε κάθε μέτρηση τηλεθέασης που δείχνει πως ο Σουλτάνος αποκαθηλώθηκε και το τηλεοπτικό κοινό δεν τρελαίνεται να μάθει τούρκικα άνευ διδασκάλου.

Αφού λοιπόν δεν μπορούμε να την αποφύγουμε, καλό θα ήταν να την... απολαύσουμε, την επανάληψη. Αυτές είναι οι σειρές που έχουμε καιρό να δούμε, που θα βλέπαμε ξανά και ξανά όσες φορές και αν προβληθούν ή που για κάποιο διαστροφικό λόγο θα "καιγόμασταν" να τις παρακολουθούμε.

Ψήφισε την αγαπημένη σου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεόραση, Τηλεθέαση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΕΡΤ: Οι εκπομπές που θέλουμε να ξαναδούμε και εκείνες που θα κλειδώναμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας

ADVERTISING

SHARE: