Το ταξίδι της άνοιξης. Όμορφοι προορισμοί για τα ηλιόλουστα Σαββατοκύριακα που έρχονται

Το ταξίδι της άνοιξης. Όμορφοι προορισμοί για τα ηλιόλουστα Σαββατοκύριακα που έρχονται

Η άνοιξη δίνει μοναδική αφορμή για διήμερες εξορμήσεις σε εγχώριους και εξωτερικούς προορισμούς (pics)

Μπορεί ο πρώτος μήνας της να είναι ο Μάρτιος, όμως δεν είναι παρά κοντά στα τέλη του που μοιάζει σαν να μπαίνει άνοιξη. Μιλάμε φυσικά για την περίφημη εαρινή ισημερία, που συμβαίνει περίπου στις 20 Μαρτίου και σημαίνει τη νίκη της ημέρας έναντι της νύχτας (εντάξει αρχικά με την ισοπαλία-ίση μέρα, ίση νύχτα που θα γείρει την πλάστιγγα υπέρ του φωτός) μετά από έξι μήνες συνεχούς υποχώρησης και την ουσιαστική έναρξη της πιο δημιουργικής εποχής για τη φύση.

Η άνοιξη αποδεδειγμένα ξυπνά τα ζώα και τα φυτά και χωρίς να θέλουμε να κάνουμε κατήχηση τύπου “σκέφτομαι και γράφω”, δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει πως για να απολαύσει ένα νέο μέρος, μια όμορφη περιοχή, πρέπει να τη δει υπό το γλυκό και πιο έντονο χρωματικό φως αυτής της εποχής. Και να που οι μέρες που μεγαλώνουν συμπίπτουν με μια μεγάλη αργία, αυτή της 25ης Μαρτίου και το μυαλό αμέσως σκέφτεται εξορμήσεις στην ελληνική (ή και όχι μόνο) ύπαιθρο.

Προτάσεις για διήμερες αποδράσεις στις καλύτερες τιμές και με εκπτώσεις που φτάνουν το 50%. Κι αν η 25η Μαρτίου φέτος “πέφτει” μεσοβδόμαδα, γι’ αυτό υπάρχουν τα Σαββατοκύριακα! Για να επιλέξετε εκείνο που θα ξεφύγετε από την καθημερινότητα:

Διήμερο στο Ναύπλιο

Η γραφική πόλη του Ναυπλίου, η πρώτη πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους είναι ένας προορισμός πολύ κοντά στην Αθήνα (για όσους μένουν στην πρωτεύουσα) με πολλά πράγματα να κάνεις και την απέραντη θάλασσα να αγναντέψεις.

Τιμή: 48€ από 98€ (Έκπτωση 51%) για δύο άτομα

Και για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση καιγια τα 2 Άτομα (και ένα Παιδί έως 6 ετών), μια ανάσα από το Ναύπλιο στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Ν. Κίου, σε δίκλινο δωμάτιο.

Στην προσφορά περιλαμβάνεται Πρωινό σε Μπουφέ στο Ignatia Hotel!

Ένα Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα!

Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 2 ημέρες τις ομορφιές της ιστορικής πόλης!

Διήμερο στη Μάνη

ΠΥΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΒΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ (EUROKINISSI // ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

 

Άλλος ένας προορισμός της Ελλάδας με βαριά ιστορία και ιδιαίτερη ομορφιά. Φημισμένη για τα ξεχωριστά κτίσματα και την άγρια ομορφιά του τοπίου, αποτελεί ιδανικό τοπίο για ένα διήμερο που ξεκούρασης και αναψυχής.

Τιμή: 119€ από 238€ ως και 5 άτομα 2 διανυκτερεύσεις

3 ημέρες/2 διανυκτερεύσεις για έως KAI 5 Άτομα στον Οικολογικό Ξενώνα «Philothea», στη Δροσοπηγή Μάνης, σε παραδοσιακές, αυτόνομες και αυτοεξυπηρετούμενες πέτρινες κατοικίες με τζάκι, Jacuzzi και απέραντη Θέα στη θάλασσα!

 

Στην προσφορά περιλαμβάνεται: Καραφάκι Τσικουδιάς με τοπικές τσακιστές ελιές για καλωσόρισμα!

Δωρεάν ξύλα για το Τζάκι

Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!

Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Δευτέρα έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν!

Εκδρομή στη Ναύπακτο

 

Ο ξεχωριστός χαρακτήρας της μικρής πόλης, προσφέρεται για περιπάτους εντός και εκτός πόλεως, ανάμεσα στις πολεμίστρες του κάστρου και του γραφικού ενετικού λιμανιού.

Τιμή: 109€ από 260€ (Έκπτωση 58%) για 2 διανυκτερεύσεις/2 άτομα

 

3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στο Βραβευμένο από το Conde Nast Traveller 4 αστέρων NAFS Hotel στη Ναύπακτο, σε δίκλινο δωμάτιο

Στην προσφορά περιλαμβάνεται: Πρωινό Αμερικάνικου τύπου σε Μπουφέ!

Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν!

Παρέχεται Welcome drink

Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες!

Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ταξίδι στην ξελογιάστρα Βαρκελώνη

Η ισπανική πόλη που συμβολίζει τη διασκέδαση και τον υπέροχο μεσογειακό καιρό, με τα ιστορικά και μοναδικά στον κόσμο κτίσματα του Γκαουντί. Ιδανικός προορισμός.

Τιμή: 313€ για 3 διανυκτερεύσεις

Τι περιλαμβάνει η προσφορά: Τετραήμερη αεροπορική εκδρομή στην Βαρκελώνη από Θεσσαλονίκη με αναχώρηση στις 03 Απριλίου και επιστροφή στις 06 Απριλίου.

Αεροπορικά εισιτήρια από Θεσσαλονίκη μετ’ επιστροφής με μια χειραποσκευή διαστάσεων 42x32x25cm.

3 διανυκτερεύσεις με πρωινό στο Abba Garden 4.

Διήμερο για σκι στο Μπάνσκο

Υπάρχουν κι εκείνοι όμως που θέλουν να εκμεταλλευτούν το άφθονο χιόνι που υπάρχει ακόμη στα βουνά για να κάνουν σκι στον ήλιο. Ιδανικός προορισμός το Μπάνσκο της Βουλγαρίας. Διήμερη εκδρομή στο Μπάνσκο από Θεσσαλονίκη με αναχώρηση στις 24 Μαρτίου και επιστροφή στις 25 Μαρτίου, ΜΟΝΟ με 39 €!

Τιμή: 39€ για δύο άτομα

Η εκδρομή περιλαμβάνει: Μεταφορά από και προς Θεσσαλονίκη .

Δωμάτια δίκλινα, τρίκλινα, τετράκλινα στο Maria-Antoaneta Residence 3* με πρωινό.

Ελεύθερη χρήση της εσωτερικής πισίνας(εφόσον διαθέτει το ξενοδοχείο) κι όλων των υπηρεσιών του spa για όλες τις ημέρες (σάουνα, χαμάμ, γυμναστήριο),

Ελληνόφωνο προσωπικό για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Στο ξενοδοχείο υπάρχει lobby, café, εστιατόριο, ασύρματο internet.

Αρχηγό του γραφείου μας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας

Οργανωμένες προτάσεις διασκέδασης και δραστηριοτήτων κατά τη διάρκεια της εκδρομής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα