Αιματηρή ληστεία σε σούπερ μάρκετ

Αιματηρή ληστεία σε σούπερ μάρκετ

Αιματηρή ληστεία σημειώθηκε, το πρωί, σε σούπερ μάρκετ, στη Χανιώτη Χαλκιδικής, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο διευθυντής του καταστήματος

Αιματηρή ληστεία σημειώθηκε, το πρωί, σε σούπερ μάρκετ, στη Χανιώτη Χαλκιδικής, όταν δύο άγνωστοι πυροβόλησαν και τραυμάτισαν στο πόδι το διευθυντή του καταστήματος, o οποίος νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, οι δράστες, φορώντας κράνη και γάντια, εισήλθαν στις 7.30 το πρωί, στο υποκατάστημα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Μασούτης» και με την απειλή όπλων, αρχικά εξανάγκασαν υπάλληλο να τους οδηγήσει στο γραφείο του διευθυντή. 

Στη συνέχεια, υποχρέωσαν τον 32χρονο διευθύνοντα του καταστήματος να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο και να τους παραδώσει χρηματικό ποσό, ύψους δέκα χιλιάδων ευρώ.

Λίγο πριν διαφύγουν, με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, πυροβόλησαν τον 32χρονο στα κάτω άκρα, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν ελαφρά. Οι δράστες αναζητούνται, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα