’87 – Τίποτα δεν μας σταμάτησε

’87 – Τίποτα δεν μας σταμάτησε

Το πρώτο βιβλίο της Physical Goods με τη σφραγίδα της 24 MEDIA. Αποκλειστικά στα Public

Η 24 MEDIA στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης και επέκτασης των δραστηριοτήτων της εγκαινιάζει το νέο business unit της, Physical Goods, με το οποίο έχει στόχο τις premium εκδόσεις στο χώρο του βιβλίου και όχι μόνο.

Το πρώτο βιβλίο έχει την υπογραφή του γνωστού δημοσιογράφου Γιάννη Φιλέρη και τίτλο ‘87 Τίποτα δεν μας σταμάτησε και εκδίδεται με τη συμβολή των καταστημάτων Public.

Ο Γιάννης Φιλέρης 30 χρόνια από την επέτειο του Ευρωμπάσκετ – ενός ορόσημου της δεκαετίας του ‘80 και της σύγχρονης ελληνικής αθλητικής και όχι μόνο ιστορίας – συγκεντρώνει τις καλύτερες αναμνήσεις των πρωταγωνιστών και ηρώων του ελληνικού μπάσκετ και αναβιώνει τις στιγμές που έκαναν όλη την Ελλάδα να ανατριχιάσει και δακρύσει.

Ο Σταύρος Δρακουλαράκος, CEO της 24 MEDIA δήλωσε: “Ο όμιλος της 24 MEDIA συνεχίζει να αναπτύσσεται επενδύοντας στις έντυπες εκδόσεις δημιουργώντας τη ‘Physical Goods’. Με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από το Ευρωμπάσκετ του ‘87 επιλέξαμε ως πρώτη μας έκδοση το βιβλίο του καταξιωμένου δημοσιογράφου Γιάννη Φιλέρη με τίτλο “ ‘87 Τίποτα δεν μας σταμάτησε”. Με το νέο μας αυτό εγχείρημα, εγκαινιάζουμε την είσοδο του ομίλου στο χώρο των έντυπων εκδόσεων και στοχεύουμε στην παραγωγή υψηλής ποιότητας πρωτογενούς περιεχομένου”.

Ένα βιβλίο από τη Physical Goods, με τη σφραγίδα της 24 MEDIA

Αποκλειστικά στα Public

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα