Campionato και Ρονάλντο από φέτος στη Nova

Campionato και Ρονάλντο από φέτος στη Nova

Πάνω από 380 αγώνες για τους λάτρεις της ιταλικής... σχολής, μέσω των αθλητικών καναλιών της Nova. Ενα πρωτάθλημα όπου ξοδεύτηκαν -μόνο φέτος- 1,14 δισεκ. ευρώ για μετεγγραφές

Το Ιταλικό πρωτάθλημα, που ξεκινά στις 18 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 26 Μαΐου 2019, περιλαμβάνοντας 380 αγωνιστικές, εκ των οποίων τρεις “εμβόλιμες”, στις 26 Σεπτεμβρίου, στις 26 Δεκεμβρίου και στις 3 Απριλίου, ξεκινά στη Νova. H πρώτη… πάσα θα δοθεί και θα συνεχιστεί στα αθλητικά κανάλια της Nova και για πρώτη φορά φέτος διεξάγεται αγωνιστική στις 26 Δεκεμβρίου, στα πρότυπα της αγγλικής boxing day. Την ίδια εβδομάδα θα διεξαχθούν συνολικά τρεις αγωνιστικές, 22, 26 και 29 Δεκεμβρίου.

Στο ιταλικό πρωτάθλημα ξοδεύτηκαν 1,14 δισ. ευρώ για μετεγγραφές (σε καλοκαιρινή και χειμερινή περίοδο), επένδυση που αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη μεταξύ των πρωταθλημάτων της Ευρώπης – πίσω από την premier league, με το περσινό πρωτάθλημα να είναι το πιο ανταγωνιστικό από τα πέντε κορυφαία της Ευρώπης (Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία). Επίσης στο ιταλικό πρωτάθλημα κόπηκαν 9.418.071 εισιτήρια και στο οποίο δεν υπήρχε ομάδα με μικρότερο μέσο όρο των 10.500 εισιτηρίων. Πρώτη στα εισιτήρια για τρίτη διαδοχική σεζόν η Ίντερ με 57.529 εισιτήρια και ακολουθεί η Μίλαν με 52.590.

Η Γιούβε και ο Ρονάλντο

Ξεχωριστή θέση στο φετινό πρωτάθλημα η απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Γιουβέντους, μια ιστορική μετεγγραφή για το ιταλικό ποδόσφαιρο (100εκ στη Ρεάλ+5 εκ. στις προηγούμενες ομάδες του +12 εκ. προμήθειες μάνατζερ). Ο Πορτογάλος λαμβάνει 31 «καθαρά» εκ. ευρώ ετησίως (4ετές συμβόλαιο) και η Γιουβέντους καταβάλλει στην εφορία 29 εκ. ευρώ ετησίως.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα