Moto GP: “Έκοψε ανάσες” ο Michele Pirro με το ατύχημα στο Mugello

Moto GP: “Έκοψε ανάσες” ο Michele Pirro με το ατύχημα στο Mugello
Σε νοσοκομείο της Ιταλίας, με σοβαρούς τραυματισμούς, βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής (1/6) ο Michele Pirro. Youtube

Τα δραματικά καρέ πριν την πτώση του 32χρονου αναβάτη κάνουν από το πρωί του Σαββάτου το γύρο του διαδικτύου

Διαστάσεις viral τείνει να πάρει το βίντεο με την πτώση του Ιταλού Michele Pirro, όταν η Ducati που οδηγούσε του είχε πιάσει ταχύτητα κοντά στα 350 χιλιόμετρα ανά ώρα.

Σε νοσοκομείο της Ιταλίας, με σοβαρούς τραυματισμούς, βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής ο Michele Pirro. Ο αναβάτης της Ducati είδε την μηχανή του να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα στη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμαστικών του Moto GP, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να εκτοξευθεί την ώρα που είχε πιάσει ταχύτητα κοντά στα 350 χιλιόμετρα ανά ώρα!

Ο Pirro είχε άσχημη πτώση στην άσφαλτο και βρέθηκε μετά από ελάχιστα δευτερόλεπτα αναίσθητος εκτός πίστας. Οι διασώστες έσπευσαν στο σημείο και τελικά ο 32χρονος αναβάτης μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο με σοβαρούς τραυματισμούς στον ώμο και αρκετά ακόμη σημεία του σώματός του. Το θετικό είναι πως έχει τις αισθήσεις του και επικοινωνεί με το περιβάλλον, αν και δεν θυμάται τι ακριβώς συνέβη πριν την άσχημη πτώση του.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα