Ο Γιουσέιν Μπολτ έχασε από τον Κόουλμαν, αλλά δεν είπε την τελευταία του λέξη

Ο Γιουσέιν Μπολτ έχασε, αλλά στην ημιτελική σειρά των 100μ. στο Παγκόσμιο στίβου, από τον... διάδοχό του Κρίστιαν Κόουλμαν. Η μεγάλη μάχη για τον τελικό που θα διεξαχθεί στις 23:45

Ο Αμερικανός Κρίστιαν Κόουλμαν έδειξε τις... άγριες διαθέσεις του για τα 100μ. του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στίβου, αφού στα ημιτελικά νίκησε τον Γιουσέιν Μπολτ, σημειώνοντας τον καλύτερο χρόνο των τριών σειρών με 9.97.

Ο Τζαμαϊκανός υπερπρωταθλητής ήταν κατά ένα εκατοστό πιο αργός, ωστόσο αμφότεροι έκοψαν ταχύτητα αρκετά πριν από τη γραμμή του τερματισμού και μάλιστα κοιτάχθηκαν απειλητικά μεταξύ τους, δείχνοντας ότι κρατούν δυνάμεις για τον τελικό που θα διεξαχθεί στις 23:45.

Στον τελικό προκρίθηκε και ο Γιόχαν Μπλέικ, ο οποίος ήταν νικητής στη δεύτερη ημιτελική σειρά με χρόνο 10.04, ενώ τον ακολούθησε από κοντά ο Βρετανός Ρις Πρέσκοντ, που επίσης πέρασε απευθείας στον τελικό.

Στην πρώτη ημιτελική σειρά, τη νίκη πήρε ο Ακάνι Σιμπίνε με 10.05, αφήνοντας πίσω του το φαβορί της κούρσας, Τζάστιν Γκάτλιν με 10.09. Αυτή ήταν και η πιο αργή ημιτελική σειρά, με συνέπεια οι άλλες δύο θέσεις του τελικού να συμπληρωθούν από τους τρίτους της 2ης και της 3ης σειράς, τον Γάλλο Ζιμί Βικό (10.09) και τον Κινέζο Μπίνγκτιαν Σου (10.10).

ΠΗΓΗ SPORT 24

ADVERTISING

SHARE: