Πήγαν να τους κάψουν ζωντανούς: Η μαρτυρία για τις μολότοφ στο βαν των οπαδών του ΠΑΟΚ

Πήγαν να τους κάψουν ζωντανούς: Η μαρτυρία για τις μολότοφ στο βαν των οπαδών του ΠΑΟΚ
Επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς - Πυρπόλησαν βαν φίλων του ΠΑΟΚ Eurokinissi Sports

Φίλοι του ΠΑΟΚ που πήγαιναν με βαν στο ΟΑΚΑ, δέχτηκαν δολοφονική επίθεση από οπαδούς της Ένωσης στο Μαρούσι. Τους πέταξαν μολότοφ στο βαν, το οποίο έγινε παρανάλωμα του πυρός, δυο τραυματίστηκαν αρκετά σοβαρά

Δολοφονική επίθεση σε φίλους του ΠΑΟΚ σημειώθηκε λίγες ώρες πριν την έναρξη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι οπαδοί του “Δικεφάλου του Βορρά” μεταφέρονταν με βαν προς το ΟΑΚΑ, όταν συνέβη το σκηνικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ρώτησαν περαστικούς ποιο δρόμο να πάρουν για να φτάσουν στο γήπεδο και τους δόθηκε λάθος κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να βρεθούν σε αντίθετο δρόμο απ’ αυτόν που ήθελαν να πάρουν.

Δεν αποκλείεται να τους δόθηκαν επίτηδες λάθος οδηγίες, διότι σε εκείνο το σημείο έγινε η επίθεση από τους οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι τους περίμεναν, τους πέταξαν μολότοφ μέσα στο βαν, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Οι φίλοι των “ασπρόμαυρων” πρόλαβαν να βγουν έξω, όταν δέχτηκαν επίθεση με ρόπαλα και δυο τραυματίστηκαν σοβαρά, ενώ οι υπόλοιποι ευτυχώς τη… γλίτωσαν με ελαφριά χτυπήματα.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες που εξασφάλισε το Sport24.gr:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα