Στη σέντρα ξανά το πρωτάθλημα – Παραμένει το -3 για τον Ολυμπιακό

Στη σέντρα ξανά το πρωτάθλημα – Παραμένει το -3 για τον Ολυμπιακό

Αναμένεται η απάντηση Βασιλειάδη για το μέλλον του πρωταθλήματος - Δείτε την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για τα επεισόδια στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Μια ακόμη ημέρα εξελίξεων μέσα στις αίθουσες για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το πρωτάθλημα της Super League επιστρέφει στα γήπεδα το Σαββατοκύριακο (31/03-01/04), ενώ η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ διατήρησε την πρωτόδικη ποινή στον Ολυμπιακό για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Σέντρα εκ νέου στο πρωτάθλημα ήταν η απόφαση του Δ. Σ. της Super League. Οι ομάδες υπέγραψαν το έγγραφο με τις προτάσεις-όρους του Γιώργου Βασιλειάδη κι έτσι αναμένεται η απάντηση του Υφυπουργού για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Η Super League αναμένεται να ξεκινήσει από εκεί που είχε σταματήσει, με τη διεξαγωγή της 26ης αγωνιστικής.

Διαβάστε στο Sport24:

Με ΑΕΚ – Παναθηναϊκός ξαναρχίζει το πρωτάθλημα

Εν αναμονή ο Υφυπουργός Αθλητισμού για να ανάψει το “πράσινο φως”

Σχεδόν ταυτόχρονα βγήκε η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για τα επεισόδια μετά τη λήξη του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Η έφεση των ερυθρόλευκων απορρίφθηκε κι έτσι παρέμεινε η πρωτόδικη ποινή του προστίμου (90.000 ευρώ), των δύο αγώνων χωρίς θεατές (ο Ολυμπιακός έπαιξε χωρίς κόσμο με Πανιώνιο και Παναθηναϊκό) και της αφαίρεσης τριών βαθμών απ’τη βαθμολογία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα