Σχηματίστηκε δικογραφία για τον χούλιγκαν που τραυμάτισε τον Βλάνταν Ίβιτς

Ταυτοποιήθηκε ο υπαίτιος της διακοπής στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ. Έχει ιστορικό για πράξεις βίας στο πρόσφατο παρελθόν, όμως δεν έχει προηγούμενο για περιστατικά επεισοδίων στο χώρο του αθλητισμού. Την Πέμπτη θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή

Στον σχηματισμό δύο δικογραφιών προχώρησε την Τετάρτη η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας σε βάρος δύο οπαδών του Παναθηναϊκού για δύο διαφορετικά επεισόδια.

Η πρώτη περίπτωση αφορά την ταυτοποίηση ενός 22χρονου μη οργανωμένου οπαδού του ΠΑΟ, ύστερα από βιντεοληπτικό υλικό που παρέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός από το κλειστό κύκλωμα του γηπέδου, στο οποίο έχει καταγραφεί ο συγκεκριμένος νεαρός να πετάει το κουτάκι της μπύρας στο κεφάλι του προπονητή του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ίβιτς, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του, κατά τη διάρκεια του πρόσφατου αγώνα Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης», που προκάλεσε και την διακοπή του αγώνα.

Ο νεαρός είχε πάει στο γήπεδο με το εισιτήριο διαρκείας του πατέρα του, καθόταν στην Θύρα 10 και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως το κουτάκι που πέταξε ήταν άδειο και πως δεν εμφανίστηκε μετά οικειοθελώς, καθώς όπως ισχυρίστηκε είχε φοβηθεί για τον ντόρο που είχε δημιουργηθεί.

Ο 22χρονος δεν συνελήφθη καθώς είχε παρέλθει το όριο του αυτοφώρου, όμως σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και θα απολογηθεί στον Ανακριτή.

Πρόσθετα, ταυτοποιήθηκε από την ίδια Υπηρεσία ένας ακόμη οπαδός του Παναθηναϊκού, ο οποίος στο αγώνα του περασμένου Φεβρουαρίου με τον Παναιτωλικό, πέταξε πέτρα εναντίον του βαν εξωτερικών μεταδόσεων της NOVA.

Επίσης, στην περίπτωσή του έχει παρέλθει το όριο του αυτοφώρου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του που θα υποβληθεί αρμοδίως.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Χαμός στη Λεωφόρο, ξύλο παικτών Παναθηναϊκού - ΠΑΟΚ

ADVERTISING

SHARE: