Τρελά λεφτά στον άσο του αγώνα Απόλλωνα Λάρισας-Καλλιθέα

Τρελά λεφτά στον άσο του αγώνα Απόλλωνα Λάρισας-Καλλιθέα
Καλλιθέα - Απόλλωνας Λάρισας sport.24

Ο γενικός αρχηγός της Καλλιθέας, Νίκος Γιαννόπουλος, προχώρησε σε καταγγελία για το 4-3 στο ματς Απόλλωνα Λάρισας. Η απάντηση των Θεσσαλών και το video της ανατροπής

Τη Μεγάλη Τετάρτη (4/4) ο Απόλλων Λάρισας υποδέχτηκε την Καλλιθέα στο Αλκαζάρ για την 25η αγωνιστική της Football League. Η αθηναϊκή ομάδα πήγε στα αποδυτήρια με 3-1 μπροστά στο σκορ και τελικά ηττήθηκε με 4-3.

Λίγο μετά τη λήξη του ματς, ο γενικός αρχηγός της Καλλιθέας προχώρησε σε καταγγελία, αναφέροντας τα εξής: “Αυτό το παιχνίδι δεν έπρεπε να γίνει τη Μεγάλη Εβδομάδα, αλλά τις Απόκριες. Οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας μας άφησαν να προηγηθούμε και στο δεύτερο μέρος το έπαιξαν στα ίσια και νίκησαν. Αυτό κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει”.

Δίχως αμφιβολία, οι καταγγελίες του κυρίου Γιαννόπουλου είναι σοκαριστικές και καταδεικνύουν τον “σκοτεινό κόσμο” του ελληνικού ποδοσφαίρου, ειδικά στις μικρότερες κατηγορίες. Ένα ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει γίνει έρμαιο τέτοιων τακτικών από ανθρώπους που δεν αγαπούν το άθλημα, αλλά προσπαθούν μέσω αυτού να επωφεληθούν με απώτερο σκοπό το οικονομικό κέρδος.

Απ’ την πλευρά του, το Sport24.gr είναι σε θέση να γνωρίζει πως υπήρξε όντως αυξημένο ποντάρισμα στον άσο, παρά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν με 3-1 στο ημίχρονο. Σίγουρα, το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές, αλλά στην Ελλάδα είναι λογικό, λόγω όσων έχουν συμβεί κατά το παρελθόν, να είμαστε κάτι παραπάνω από καχύποπτοι…

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας απάντησε στη δήλωση του Γιαννόπουλου με την εξής ανακοίνωση: “Από πότε κύριε… γενικέ αρχηγέ, απαγορεύεται ή είναι μεμπτό μια ομάδα να προσπαθεί να κερδίσει, ακόμη και όταν είναι πίσω στο σκορ;”, αναφέρει μέρος της ανακοίνωσης των γηπεδούχων.

Τη Μεγάλη Πέμπτη (5/4) ο γενικός αρχηγός της Καλλιθέας τοποθετήθηκε στο Sport24.gr, εξαπολύοντας επίθεση στη διοργανώτρια: “Συγχαρητήρια στη Football League για το ωραίο πρωτάθλημα που έχει διοργανώσει”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα