Άλλο ένα ρεκόρ για την BMW 3 sedan

Άλλο ένα ρεκόρ για την BMW 3 sedan

Την παραγωγή των 10 εκατομμυρίων μοντέλων sedan γιόρτασε η BMW Σειρά 3 στο εργοστάσιο του BMW Group στο Μόναχο

Το επετειακό αυτοκίνητο είναι το τελευταίο ορόσημο στην 40χρονη ιστορία επιτυχίας της Σειράς 3. Μέχρι τώρα, το BMW Group έχει κατασκευάσει πάνω από 14 εκατομμύρια αυτοκίνητα αυτής της σειράς.

 Η παραγωγή τη νέας BMW Σειράς 3 Sedan ξεκίνησε φέτος τον Ιούλιο. Το αυτοκίνητο που σηματοδοτεί το ορόσημο των 10 εκατομμυρίων είναι μία BMW 320d σε απόχρωση Imperial Blue.

Το εργοστάσιο του BMW Group στο Μόναχο είναι το μόνο που έχει φιλοξενήσει την παραγωγή και των έξι γενιών της τριάρας και γι’ αυτό ηγείται όλων των υπολοίπων παραγωγικών εγκαταστάσεων όπου κατασκευάζεται η Σειρά 3. Για να καλύπτει τις πολλαπλές απαιτήσεις των διαφόρων γενιών, το εργοστάσιο έπρεπε να επιλύει τις νέες προκλήσεις που ορθώνονταν κάθε φορά. Ο συνεχής εκσυγχρονισμός και βελτίωση των συστημάτων παραγωγής σημαίνει ότι οι σημερινοί πελάτες έχουν στη διάθεσή τους πλήθος εκδόσεων μοντέλων και εξοπλισμού για να επιλέξουν και μπορούν να διαμορφώνουν τα αυτοκίνητά τους σχεδόν αποκλειστικά σύμφωνα με τις προσωπικές τους προτιμήσεις.

Το Εργοστάσιο του BMW Group στο Μόναχο παράγει αυτή τη στιγμή 1.000 αυτοκίνητα την ημέρα, τα μισά από τα οποία είναι BMW Σειράς 3. Προκειμένου να ανταποκριθεί την ισχυρή ζήτηση, το μοντέλο κατασκευάζεται επίσης στα εργοστάσια των Regensburg (Γερμανία), Rosslyn (Ν. Αφρική) και Tiexi (Κίνα).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα