Είσαι επαγγελματίας και οδηγείς με Diesel;

Είσαι επαγγελματίας και οδηγείς με Diesel;

Τότε αυτό το άρθρο σε ενδιαφέρει!

Με τη τιμή του πετρελαίου κίνησης να έχει αγγίξει το 1,40 ευρώ/lt, δεν είναι τυχαίο γιατί όλο και περισσότεροι επαγγελματίες αναζητούν πλέον εναλλακτικές λύσεις στα καύσιμα και τις μετακινήσεις τους!

Τεράστιο οικονομικό όφελος με τη χρήση υγραερίου και φυσικού αερίου

Τα εναλλακτικά καύσιμα δίνουν λύση πλέον και στους επαγγελματίες οδηγούς! Το υγραέριο αυτή τη στιγμή βρίσκεται, κατά μέσο όρο, στο 0,80/lt και το φυσικό αέριο αγγίζει το 0,89/kg.

Με βάση τα παραπάνω, αλλά και σύμφωνα με επίσημες μετρήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί σε οχήματα, αν ένας οδηγός που κινείται με diesel, εγκαταστήσει στο όχημά του σύστημα υγραερίου ή φυσικού αερίου, μπορεί να επιτύχει έως και 28% εξοικονόμηση στα καύσιμα.

Αυτό πρακτικά, μεταφράζεται σε όφελος έως 3.500* ευρώ ανά 100.000 χλμ, ένα πολύ σημαντικό κέρδος, ιδιαίτερα για τους επαγγελματίες οδηγούς.

* Τα ως άνω αποτελέσματα βασίζονται σε δημοσιευμένες πληροφορίες που έχουν αντληθεί από τις ιστοσελίδες www.autodata.net σε συνδυασμό με μετρήσεις της εταιρείαςAutogas
Tsopelogiannis
σε οχήματα πελατών της.

Η μέτρηση αφορά σε επαγγελματικά οχήματα έως 3,5 τόνους. Σε βαρέα οχήματα, άνω των 3,5 τόνων, το όφελος είναι ακόμη μεγαλύτερο.

Η Ευρώπη γυρνά την πλάτη στο Diesel

Το πετρέλαιο κίνησης δεν είναι μόνο ακριβότερο σε σχέση με το υγραέριο και το φυσικό αέριο αλλά είναι και πολύ πιο «ακριβό» για το περιβάλλον.

Δε είναι τυχαίο ότι τα diesel αυτοκίνητα αποτελούν «μαύρο πανί» για όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις και η απαγόρευσή τους είναι πλέον γεγονός, ενώ ανάλογη πολιτική αναμένεται να εφαρμοστεί τα επόμενα χρόνια και στην Ελληνική πρωτεύουσα.

Εσύ, γιατί να σηκώνεις τα βάρη του επαγγελματικού σου diesel αυτοκινήτου;

Μάθε περισσότερα στο tsopelogiannisautogas.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα