Mercedes S-Class cabriolet. Μόνο για τα όνειρά μας

Mercedes S-Class cabriolet. Μόνο για τα όνειρά μας

Σε λίγες ημέρες, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης θα γίνει η επίσημη παρουσία του κορυφαίου καμπριολέ της Mercedes, της S-Class cabriolet.

Η αυτοκινητοβιομηχανία της Στουτγκάρδης  αποκάλυψε χθες το πρώτο κάμπριο της σειράς S, μετά από 44 ολόκληρα χρόνια.

 

Η προώθηση του νέου αυτοκινήτου έγινε όχι με ένα αλλά με πέντε διαφημιστικά σποτς.

Το στοιχείο που αναμφίβολα εντυπωσιάζει στη νέα S-Class cabriolet, είναι η οροφή η οποία είναι κατασκευασμένη από τρείς στρώσεις υφάσματος και ηλεκτρικά αναδιπλούμενη.

Η οροφή μπορεί ν’ ανοίξει και να κλείσει σε 20 δευτερόλεπτα, ακόμη και όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται εν κινήσει με ταχύτητες που δεν ξεπερνούν τα 60 χλμ/ώρα.

 

Το πολυτελές εσωτερικό της S έχει πολλά νέα τεχνολογικά  συστήματα, εφάμιλλα του επιπέδου της. Όπως το σύστημα Airscarf  με αεραγωγούς  θερμού αέρα στα προσκέφαλα, Warmth Comfort Package με θερμαινόμενα καθίσματα, υποβραχιόνια και τιμόνι. Εκτός των άλλων υπάρχει και το εξελιγμένο αυτόματο σύστημα κλιματισμού Thermotronic που διατηρεί την κατάλληλη θερμοκρασία για την καμπίνα ακόμα και όταν η οροφή είναι ανοικτή.

Η σειρά  S500 θα διατίθεται με έναν twin turbo κινητήρα V8 με 455 ίππους. Για κάτι περισσότερο όμως υπάρχει  η έκδοση S 63 AMG αλλά και και S 63 AMG 4Matic με twin-turbo V8 και  απόδοση 585 ίππων . 
 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα