Μοναδική προσφορά από την Anytime, για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Μοναδική προσφορά από την Anytime, για τη Μεγάλη Εβδομάδα
anytime

Το Πάσχα πλησιάζει και οι ολιγοήμερες αποδράσεις ξεκινάνε. Τώρα η Anytime σας δίνει την ευκαιρία πριν ξεκινήσετε τις ανοιξιάτικες εκδρομές σας, να ασφαλίσετε το αυτοκίνητό σας ακόμα πιο έξυπνα και οικονομικά.

Η Anytime προσφέρει, για τη Μεγάλη Εβδομάδα, μέχρι και 35% έκπτωση σε κάθε νέα οnline ασφάλεια αυτοκινήτου.

Μία προσφορά που ισχύει όχι μόνο την πρώτη φορά που ασφαλίζετε το αυτοκίνητό σας, αλλά και σε κάθε ανανέωση του αυτοκινήτου σας. Ασφαλίστε λοιπόν το αυτοκίνητό σας τη Μεγάλη Εβδομάδα, με μειωμένα ασφάλιστρα και αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σε χαμηλότερη τιμή.

Η Anytime διαθέτει 3 ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου :

• Το Basic: Η σύγχρονη ασφαλιστική πρόταση για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας με την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη.

• Το Economic: Το πιο πλούσιο βασικό πρόγραμμα που αποτελεί την ιδανική λύση για εσάς που επιθυμείτε την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, συμπεριλαμβανομένης και τη κάλυψης της πλήρους οδικής βοήθειας.

• Το Value: Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε εσάς που θέλετε την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου τους και προστασία από τους συνήθεις κινδύνους, όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες κ.λπ.

Η διαδικασία ασφάλισης είναι απλή:

• Μπείτε στο www.anytime.gr και πάρε τιμή

• Επιλέξτε ένα από τα ολοκληρωμένα προγράμματα της Anytime

• Λάβετε το συμβόλαιό σου στο e-mail σου σε 1 λεπτό

Μη χάνετε χρόνο…

Επωφεληθείτε τώρα από την προσφορά και ασφαλίστε το αυτοκίνητό σας ακόμα πιο οικονομικά.

Και θυμηθείτε

…Η Anytime είναι πάντα δίπλα σας, 24 ώρες το 24ωρο για να σας βοηθήσει και να σας βρει λύσεις: από την ασφάλιση αυτοκινήτου, τη διαχείριση του συμβολαίου μέχρι και την άμεση κινητοποίηση της οδικής βοήθειας.

Η προσφορά ισχύει μέχρι και 15/4/2018!

Υπολογίστε τα ασφάλιστρά σας τώρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα