Mustang. Το κορυφαίο σε πωλήσεις σπορ μοντέλο, best-seller στις γυναίκες

Mustang. Το κορυφαίο σε πωλήσεις σπορ μοντέλο, best-seller στις γυναίκες

Σύμφωνα με τις πωλήσεις του πρώτου 6μήνου, σε παγκόσμιο επίπεδο, το νέο Ford Mustang είναι το καλύτερο σε πωλήσεις σπορ αυτοκίνητο στον κόσμο και το κορυφαίο στις προτιμήσεις των γυναικών στις ΗΠΑ.

Οι παγκόσμιες πωλήσεις του Mustang έφτασαν τα 76.124 οχήματα για το πρώτο εξάμηνο, παγκοσμίως. Οι συνολικές πωλήσεις ιδίως μεταξύ των γυναικών είναι αυξημένες πάνω από 40% σε σχέση με πέρυσι, δίνοντας  στο Mustang ποσοστό 36% επί του συνόλου των γυναικών που αγόρασαν σπορ αυτοκίνητα.

Οι πρώτες πωλήσεις αναδεικνύουν στην Ευρώπη  σε δημοφιλέστερες τις εκδόσεις fastback και cabrio και τις εξωτερικές αποχρώσεις Race Red και Magnetic Grey (και οι δύο έχουν το 21% των συνολικών πωλήσεων). Οι Ευρωπαίοι αγοραστές fastback προτιμούν την Race Red (24%) και οι πελάτες cabrio αντίστοιχα την Magnetic Grey (32%).

Οι 3 από τους 4 Ευρωπαίους μέχρι σήμερα επιλέγουν μοντέλα fastback (72%) και οι 2 στους 3 αγοραστές προτίμησαν τον κινητήρα 5.0 lit V8 της Ford που αποδίδει 421 PS (64%).

Η προτίμηση των Ευρωπαίων οδηγών στα κιβώτια κατανέμεται σχεδόν ομοιόμορφα, με το 51% να επιλέγει εξατάχυτο μηχανικό και το 49%) εξατάχυτο αυτόματο. Ωστόσο, το αυτόματο κιβώτιο αποδεικνύεται πιο δημοφιλές μεταξύ των αγοραστών του 5.0-lit V8 (57%) και μεγαλύτερη προτίμηση στη μηχανική έκδοση δείχνουν οι πελάτες του 2.3 EcoBoost 317 PS (65%).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα