Protergia – VW: Φέρνουν το πρώτο ηλεκτροκίνητο σε τιμή συμβατικού στην Ελλάδα

Protergia – VW: Φέρνουν το πρώτο ηλεκτροκίνητο σε τιμή συμβατικού στην Ελλάδα
GEORGIOS KOUTOS

Ποιο μοντέλο και σε τι τιμή θα πωλείται στην ελληνική αγορά το ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο που επιδοτούν Protergia και Kosmocar - Volkswagen

Οι πωλήσεις ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων στην Ελλάδα θυμίζουν ποσοστά νικοτίνης σε τσιγάρα light. Το 2016 κάλυψαν μόλις το 0,035 των συνολικών πωλήσεων αυτοκινήτων που πουλήθηκαν στην χώρα. Αυτό όταν στην Νορβηγία το 1/3 των αυτοκινήτων που πωλείται είναι ηλεκτροκίνητα. Την δυσπραγία αυτή στην Ελλάδα θέλουν να αλλάξουν η Kosmocar Volkswagen μαζί με την Protergia.

H VG πρωταθλήτρια στις πωλήσεις ηλεκτροκινήτων αυτοκινήτων στην Ευρώπη, και η Protergia, μεγαλύτερος εναλλακτικός πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας ένωσαν τις δυνάμεις τους ώστε να επιδοτήσουν την τιμή του πρώτου μοντέλου ηλεκτροκίνητου που θα πωλείται σε τιμή επιπέδων συμβατικού.

Ο λόγος για το  e-up! powered by Protergia. Με ηλεκτροκινητήρα ισχύος 82PS και ροπής 210Nm, το e-up! powered by Protergia,  επιταχύνει (0-80km) σε 8,1’’ με μέγιστη ταχύτητα 130km/h.

GEORGE_KOUTOS

Τo e-up! powered by Protergia διατίθεται στην προνομιακή τιμή των 19.950 ευρώ για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Το συγκεκριμένο μοντέλο έρχεται με μηδενικά τέλη ταξινόμησης και τέλη κυκλοφορίας 2017, ενώ η τιμή του χωρίς την επιδότηση διαμορφώνεται στα 28.200 ευρώ.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο εταιρειών για όλους τους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών Volkswagen (e-up!, e-Golf, Golf GTE, Passat GTE) η Protergia δίνει τη δυνατότητα μεταφοράς στο προνομιακό τιμολογιακό πακέτο “e-Protergia Οικιακό” το οποίο δημιούργησε αποκλειστικά για τη συνεργασία της με την Kosmocar – Volkswagen. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις ακόλουθες προνομιακές παροχές:

Ένα τιμολόγιο ειδικά σχεδιασμένο για τους κατόχους ηλεκτρικών Volkswagen.

Δωρεάν την ενέργεια ενός έτους για τη φόρτιση του ηλεκτρικού Volkswagen.

Έως και 21% έκπτωση στις χρεώσεις ηλεκτρικού ρεύματος του σπιτιού.

Χωρίς εγγύηση με την εξόφληση μέσω πάγιας εντολής τραπεζικού λογαριασμού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα