Quiz: Πόσο καλά γνωρίζεις το αυτοκίνητό σου;

Quiz: Πόσο καλά γνωρίζεις το αυτοκίνητό σου;

Ορολογία, βασικοί κανόνες ΚΟΚ και τεχνικά χαρακτηριστικά που όλοι πρέπει να γνωρίζουμε, όμως πολλές φορές μας διαφεύγουν. Εσύ, πόσο άσος είσαι στο τιμόνι;

Τι σημαίνει στα γαλλικά μπουζί; Ποιo χρώμα καυσαερίων στην εξάτμιση υποδηλώνει πως το αυτοκίνητό σας καίει αναιτιολόγητα υπερβολικό καύσιμο; Αυτές και άλλες ερωτήσεις για συνετούς και ενημερωμένους οδηγούς σας περιμένουν στο κουίζ που ακολουθεί.

Τελικά, εσύ πόσο καλά γνωρίζεις τον κόσμο του αυτοκινήτου; Κάνε το τεστ!

Βρείτε το επόμενο σας αυτοκίνητο…

Σκέφτεστε καιρό τώρα να αποκτήσετε το νέο σας αυτοκίνητο. Κι αν η αγορά ενός μεταχειρισμένου σας προβληματίζει, το ίδιο δύσκολη φαντάζει και η απόφαση να αγοράσετε ένα καινούριο. Προφανώς και δεν θα σας απασχολούσε το ίδιο, αν εξασφαλίζατε εκ των προτέρων, εκτός από τα χαρακτηριστικά του νέου σας οχήματος και την κάλυψη των εξόδων συντήρησης, ασφάλισης και τυχόν ζημιών που μπορεί να προκύψουν. Πόσω μάλλον, αν όλα τα παραπάνω συνοψίζονται σε ένα πακέτο υπηρεσιών μακροχρόνιας μίσθωσης για να μπορείτε να ελέγχετε επακριβώς τα έξοδά σας.

H νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα της LeasePlan δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε τη μάρκα και το μοντέλο που επιθυμείτε και να ενημερωθείτε άμεσα για το μηνιαίο μίσθωμα. Αντίστοιχα, η εφαρμογή προσφέρει εναλλακτικές, στους επιμέρους όρους της προσφοράς μίσθωσης, όπως στη διάρκεια της και στο πακέτο υπηρεσιών αλλά και στα επιπλέον χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Σε όλα αυτά, ρόλο “κλειδί” παίζει η μεγάλη γκάμα μοντέλων αυτοκινήτων που μπορείτε να επιλέξετε, τα οποία προκύπτουν βάσει του ποσού που θα ορίσετε. Στο δια ταύτα, με ελάχιστα “κλικ” μπορείτε να διαμορφώσετε το νέο σας αυτοκίνητο “κομμένο και ραμμένο” στα μέτρα σας.

LeasePlan

Φτιάξτε το πακέτο σας ΕΔΩ

®Powered by LeasePlan

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα