10 φορές που οι celebrities σε έκαναν να γελάσεις με τα ‘κρυφά’ τους ταλέντα

default image

Από τον Χρήστο Χολίδη που τραγουδά Metallica, στην απόλυτη "εκτέλεση" του Ξυλούρη από τη Βίκυ Καγιά και από το ζεϊμπέκικο της Πρεζεράκου που έριξε το ίντερνετ, στον λεβέντικο χορό του Απόστολου Γκλέτσου. Ακόμη γελάμε... (vids)

Πόσες φορές δεν έχετε ακούσει στην τηλεόραση και αλλού τις κλισέ εκφράσεις “ο καλλιτέχνης τολμά”, “ο δημοφιλής σταρ δεν φοβάται να τσαλακώσει την εικόνα του” και πάει λέγοντας. Μπορεί να σας ακούγεται βαρετά κοινότυπο, όμως σε αυτές τις εκφράσεις κρύβονται πολύτιμα στιγμιότυπα στην τηλεόραση (ή και το θέατρο) που μας πρόσφεραν απλόχερα γέλιο μέχρι δακρύων. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα, η στροφή στην καριέρα του Χρήστου Χολίδη, που βγήκε στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά να ερμηνεύσει “Nothing Else Matters”. Και όπως το λέει και το άσμα, τίποτα άλλο δεν έχει σημασία, πέραν του ξεκαρδιστικού γέλιου που θα αποκομίσετε με το τέλος αυτό του άρθρου.

Η δαιμόνια ρεπόρτερ Αγγελική Νικολούλη σε ρόλο Αλίκης Βουγιουκλάκη, το ζεϊμπέκικο της Πρεζεράκου και ο χορός του Απόστολου Γκλέτσου, η εκτέλεση του “ήτανε μια φορά” από την Βίκυ Καγιά που έδιωξε και τον τελευταίο τηλεθεατή, τότε, του “Πρωινού Καφέ”, τα φάλτσα στην άμμο της Φαίης Σκορδά και η τούμπα-τάκλιν της Βάνας Μπάρμπα είναι κάποια από τα πολύτιμα βίντεο της τηλεόρασης, για τα οποία θα την ευγνωμονούμε δια παντός.

1. Χρήστος Χολίδης – Nothing Else Matters (Nothing at all όμως)

Δεν ξέρω τι σκεφτόταν ο λαϊκός τραγουδιστής, ούτε μπορώ να φανταστώ ότι κάποιος άκουσε αυτό που θα ακούσετε και του έδωσε κουράγιο να βγει, να μοιραστεί το πάθος για τη μέταλ με άλλους ανθρώπους. Αλλά, βρε αδερφέ, μάθε τουλάχιστον τους στίχους:

Και φυσικά, μετά από αυτή την ιστορική ερμηνεία, το συγκρότημα δεν μπορούσε να μην απαντήσει, διασκευάζοντας με τη σειρά του το “Κακομαθημένο” του Έλληνα τραγουδιστή. Δια χειρός “Ράδιο Αρβύλα”.

2. Βίκυ Καγιά – Ήτανε μια φορά (ευτυχώς δεν υπήρξε δεύτερη)

Σε ένα μοναδικό στιγμιότυπο, μόνο για πιάνο και φωνή, το μοντέλο – παρουσιάστρια – επιχειρηματίας θέλησε να δείξει πως δεν είναι απλώς όμορφη και πετυχημένη, είναι και καλλίφωνος. Τα λόγια είναι περιττά:

3. Φαίη Σκορδά – Always/Αχινός

Ξέρω, όταν κάποιος τραγουδάει καραόκε, κινδυνεύει πάντα να πατήσει εκτός νότας. Από την άλλη, γι’ αυτό κάτι τέτοια τα επιχειρεί κανείς με φίλους και όχι σε πανελλήνια μετάδοση. Η Φαίη Σκορδά πάλι γύρισε στα εφηβικά της χρόνια, θυμήθηκε Bon Jovi και Always και η ερμηνεία μοιάζει να κρατάει forever…

Α, κι αν πιστέψατε ότι την αδικεί ο αγγλικός στίχος, δείτε τη και σε κάτι ελληνικό. Αχινός… δεν βρέθηκε σε ακτίνα πέντε χιλιομέτρων μετά το τραγούδι.

4. Αγγελική Νικολούλη, όπως Αλίκη Βουγιουκλάκη #NOT

Μπορεί εκατομμύρια τηλεθεατών να ξενυχτούν τα βράδια με τις αποκαλύψεις για τους εξαφανισμένους της εκπομπής της, εκείνο το βράδυ όμως πίσω στη δεκαετία του ’90, πολλοί θέλησαν να βγάλουν τα μάτια και να τρυπήσουν τα τύμπανα των αυτιών τους. Έτσι, για να γλιτώσουν το βασανιστήριο. Η Αγγελική σε ρόλο λολίτας, πάνω σε μια άμαξα που κουνούν λες και έχει τραμοντάνα δύο χορευτές να τραγουδά “καροτσέρη, καροτσέρη…”

Με τούτα και με εκείνα, η Αγγελική όμως έμεινε στην ιστορία, ως ατάκα στους Δύο Ξένους:

5. Έρρικα Πρεζεράκου – Ο χορός των γυμναστών

Από την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου έχουν περάσει επώνυμοι και επώνυμοι… λίγο το κρασάκι, κάτι η ωραία ζωντανή μουσική, δεν είναι λίγες οι φορές που είδαμε να επιδεικνύεται υπερβάλλων ζήλος στον τρόπο διασκέδασης. Κανένας όμως χορός δεν απασχόλησε τόσο τα social media, όσο εκείνος της Έρρικας Πρεζεράκου. Ήταν τα τινάγματα; Ήταν τα “μπλοζόν” στο πάτωμα; Κανείς δεν ξέρει ακριβώς…

6. Απόστολος Γκλέτσος – Του άνδρα του πολλά βαρύ (χορευτικόν)

Ας μείνουμε στα χορευτικά ταλέντα και να περάσουμε στον Δήμαρχο Στυλίδας, που μπορεί να ψήνει το ψάρι του καλά και από τις δύο πλευρές, δεν παραλείπει δε να προσφέρει απλόχερα, ματσό, λεβέντικες χορευτικές συμβουλές προς κάθε αρσενικό που ενδιαφέρεται να χορεύει και να κάνει το γυναικείο φύλλο να λιώνει… και ολίγον από ‘Ράδιο Αρβύλα’ για όσους δεν κατάλαβαν με την πρώτη.

Η παγκόσμια πρώτη στον Πέτρο Κωστόπουλο χάλασε κόσμο κι έτσι η ζηλόφθονη Ρούλα Κορομηλά κάλεσε κι εκείνη με τη σειρά της τον Απόστολο που έδωσε νέα στοιχεία στο χορό, αλλά και ηχητικά εφέ. Παρακολουθείστε με προσοχή:

7. Βάνα Μπάρμπα – Φάουλ και κόκκινη κάρτα στο… παρκέ

Η Βάνα που πάντα θέλει να γίνονται πράγματα, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να  βγει στο παρκέ να χορέψει. Έλαβε μέρος στο Dancing With The Stars και πρέπει να το μετάνιωσε περισσότερο και από τότε που σκέφτηκε να κατέβει υποψήφια για βουλευτής με το ΛΑ.Ο.Σ. μετά τη συγκυβέρνηση. Ο αόρατος αντίπαλος έκανε αντικανονικό μαρκάρισμα και η ηθοποιός ξαπλώθηκε στο χορ… ε, στο πάτωμα.

8. Ο Τρύφωνας ξεπατώθηκε, αγγλιστί Tryfwn has been “Wiped Out”

Το πιο γρήγορο πιστολάκι της κοσμικής Αθήνας αποφάσισε να δοκιμάσει τις κασκαντερικές του δεξιότητες στην Αργεντινή και πρόσφερε απλόχερα γέλιο μέχρι δακρύων. Σας ορκίζομαι πως είναι αυτός ο “πατέρας” της φράσης “ξεπατώθηκα” που έκτοτε έχει γίνει κάτι σαν “λαϊκή ρήση”.

9.  Ιωάννης Μελισσανίδης – The Rain In Spain…

Η καριέρα του στον αθλητισμό στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ένα χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Ιωάννης όμως, ανήσυχο πνεύμα, γνώρισε την υποκριτική και σαν να μην έφτανε αυτό, θέλησε να τη γνωρίσει και σε εμάς. Λευκός τοίχος, μαλλί μακρύ και κουκούλα και πάμε… πάντως πρέπει να του πιστώσουμε πως πήρε το Proficiency με A’.

10. Άντεξα, να δω ένα λεπτό Σάκη να ερμηνεύει Βάκχες

Εκείνος δήλωσε πως το έκανε για την ψυχούλα του. Δεν σκέφτηκε τις πληγές στις ψυχές των άλλων βέβαια, αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα. Ο Σάκης Ρουβάς γδύθηκε – θυμήθηκε δηλαδή την πρώιμη καριέρα του – έκανε το μαλλί σε στιλ ιαπωνικό, κάτι μεταξύ Τζουντόκα και Σούμο με six pack και έπεσε στα πατώματα να κάνει το Διόνυσο. Με όλο το κρασί των Διοσυνιακών Μυστηρίων και… δεν!!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα