Αδελφός Σπέισι: Ο Κέβιν πρόσβαλε όλη την γκέι κοινότητα

Αδελφός Σπέισι: Ο Κέβιν πρόσβαλε όλη την γκέι κοινότητα
US actor Kevin Spacey speaking at the Bits and Pretzels founders' and investors' festival in Munich, Germany, Sunday, Sept. 24, 2017. (Matthias Balk/dpa via AP) AP

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αποφάσισε να υποβληθεί σε θεραπεία για σεξουαλικό εθισμό, μετά τις καταγγελίες σε βάρος του

Βολές κατά του αδελφού του Κέβιν Σπέισι έριξε ο Ράντι Φόουλερ, για το πώς συνέδεσε την απολογία του για σεξουαλική παρενόχληση με την εξομολόγηση ότι είναι ομοφυλόφιλος.

«Το να βγει και δηλώσει ομοφυλόφιλος αφότου κατηγορήθηκε για την κακοποίηση ενός 14χρονου είναι προσβολή για ολόκληρη τη γκέι και λεσβιακή κοινότητα» δήλωσε ο αδελφός του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού, μιλώντας στην εφημερίδα Sun.

«Ο Κέβιν έπρεπε να είναι ειλικρινής με το ποιος είναι» είπε ακόμη και δήλωσε ότι ο αδελφός του είχε μια «πειραγμένη» φύση.

Στο μεταξύ ο σταρ του Χόλιγουντ που τις τελευταίες μέρες βλέπει την καριέρα του να κατακρημνίζεται στον απόηχο των καταγγελιών σε βάρος του, με το Netflix να διακόπτει κάθε συνεργασία μαζί του, εισήχθη στην ίδια κλινική με τον Χάρβι Γουάινστιν.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα αποφάσισε να υποβληθεί σε θεραπεία απεξάρτησης από τον σεξουαλικό εθισμό, στην κλινική Meadows, στην Αριζόνα των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Σπέισι φέρεται να βρίσκεται από το τέλος της περασμένης εβδομάδας στην πολυτελή κλινική, η οποία υποστηρίζει ότι εφαρμόζει το καλύτερο πρόγραμμα θεραπείας σεξουαλικών εξαρτήσεων στις ΗΠΑ.

Ο Σπέισι «χρειάζεται χρόνο για να κάνει αποτίμηση και να υποβληθεί σε θεραπεία» ανέφεραν οι εκπρόσωποί του σε δήλωσή τους.

Ο 58χρονος ηθοποιός, ο οποίος αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος μετά την πρώτη καταγγελία εναντίον θα μπορεί να συμμετέχει σε προγράμματα ιππασίας, γιόγκα, τάι τσι, βελονισμού και «διαλογισμού» στην κλινική.

Στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις της περιλαμβάνονται γυμναστήριο, πισίνα και χώροι χαλάρωσης.

Στο κέντρο εφαρμόζεται ένα πρόγραμμα θεραπείας 45 ημερών για εξαρτημένους στο σεξ που ονομάζεται «Απαλό Μονοπάτι». Οι ασθενείς συμμετέχουν σε πρόγραμμα συμβουλευτικής και προσπαθούν μέσω των «εκφραστικών τεχνών» να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα