Αγνώριστος ο Κρίστιαν Μπέιλ: Πήρε κιλά και ξύρισε τα μαλλιά του

Actor Christian Bale rehearses for the 84th Academy Awards, Saturday, Feb 25, 2012 in Los Angeles. (AP Photo/Chris Carlson)
Actor Christian Bale rehearses for the 84th Academy Awards, Saturday, Feb 25, 2012 in Los Angeles. (AP Photo/Chris Carlson) AP

Ο 43χρονος ηθοποιός δήλωσε σε αμερικανικό περιοδικό ότι ΄χάλασε' τον σωματότυπό του τρώγοντας πολλές πίτες

Ο ηθοποιός, Κρίσταν Μπέιλ μεταμορφώθηκε ακόμη μία φορά για τις ανάγκες κινηματογραφικού ρόλου.

Ο 43χρονος ηθοποιός έγινε σχεδόν αγνώριστος, καθώς πήρε αρκετά κιλά και ξύρισε τα μαλλιά του για να υποδυθεί τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Ντικ Τσέινι στην ταινία «Backseat».

Στην ταινία το σενάριο και τη σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει ο 'Ανταμ ΜαΚκέι, ο Στιβ Καρέλ θα είναι ο πρώην υπουργός 'Αμυνας των ΗΠΑ, Ντόναλντ Ράμσφελντ και ο Σαμ Ρόκγουελ ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους. Και οι δύο ηθοποιοί εξήραν τον Μπέιλ για την απίστευτη φυσική μεταμόρφωση.

«Δεν είναι μόνο το πολύ βάρος που πήρε αλλά προφανώς [ο Μπέιλ] ήθελε ο λαιμός του να είναι πιο χοντρός για τον ρόλο του Τσέινι γι' αυτό κάνει ασκήσεις λαιμού, δεν θέλω να αποκαλύψω κανένα από τα μυστικά του ή οτιδήποτε άλλο, αλλά θα είναι ίδιος ο τύπος» είπε ο Καρέλ στο Collider.

Αγνώριστος ο Κρίστιαν Μπέιλ: Πήρε κιλά και ξύρισε τα μαλλιά του
SHUTTERSHOCK
Αγνώριστος ο Κρίστιαν Μπέιλ: Πήρε κιλά και ξύρισε τα μαλλιά του
SHUTTERSHOCK
Αγνώριστος ο Κρίστιαν Μπέιλ: Πήρε κιλά και ξύρισε τα μαλλιά του
SHUTTERSHOCK

Ο Ρόκγουελ δήλωσε ότι «δεν είναι σαν τον Κρίστιαν Μπέιλ» και ότι προτιμά να μην μεταμορφώνεται για ρόλους.

«Ξυπνά στις δύο το πρωί για να κάνει τα μαλλιά και το μακιγιάζ. Έχει πάρει πολύ βάρος. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Βάζω κάποιες ενισχύσεις. Φοράω περούκα και βάζω ένα ψεύτικο μουστάκι».

Ο Μπέιλ είναι διάσημος για τις δραστικές αλλαγές της εξωτερικής του εμφάνισης για ρόλους. Έχασε σχεδόν 30 κιλά για το The Machinist το 2004 και στη συνέχεια απέκτησε αμέσως όγκο για να υποδυθεί τον Μπάτμαν στο «Batman Begins».

Για να αποκτήσει τον κατάλληλο σωματότυπο και να πάρει βάρος, όπως είχε δηλώσει ο ηθοποιός στο Variety «έτρωγε πολλές πίτες».

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Κρίστιαν Μπέιλ είχε πει ότι κανένας σκηνοθέτης δεν του επέβαλε να αλλάξει την εμφάνισή του.

Ο Ρίτσαρντ Μπρους «Ντικ» Τσέινι ήταν ο 46ος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, το 2001 - 2009, όταν ήταν πρόεδρος ο Τζορτζ Μπους. Συμμετείχε στις κυβερνήσεις των Ρίτσαρντ Νίξον, Τζέραλντ Φορντ και Τζορτζ Μπους. Από το 1995 έως το 2000 ήταν διευθύνων σύμβουλος της Halliburton. Την περίοδο που διετέλεσε αντιπρόεδρος των ΗΠΑ ξεκίνησαν οι εκστρατείες στο Αφγανιστάν και το Ιράκ μετά την 11η Σεπτεμβρίου και τα προγράμματα «ενισχυμένων ανακρίσεων» εναντίον υπόπτων για τρομοκρατία.

Η ταινία θα αφηγείται την ιστορία του Ντικ Τσέινι του ισχυρότερου αντιπροέδρου στην ιστορία των ΗΠΑ και το πώς οι πολιτικές του άλλαξαν τον κόσμο όπως τον ξέρουμε.

(Φωτογραφίες: Shutterstock, AP / Chris Carlson)

ADVERTISING

SHARE: