Αγνώριστος ο Ντάνιελ Κρεγκ στα BAFTA: Σάλος στα social media για τον 'γερασμένο' Τζέιμς Μποντ

Αγνώριστος ο Ντάνιελ Κρεγκ στα BAFTA: Σάλος στα social media για τον 'γερασμένο' Τζέιμς Μποντ
TWITTER

Οι φαν εξακολουθούν να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον κινηματογραφικό Τζέιμς Μποντ, το ταλέντο και την εμφάνισή του, ωστόσο δεν αντιμετωπίζουν με ενθουσιασμό την ιδέα να "πείραξε" το πρόσωπό του

Άφωνοι έμειναν οι τηλεθεατές παρακολουθώντας την τελετή απονομής των βρετανικών κινηματογραφικών βραβείων BAFTA, όταν ανέβηκε στην σκηνή ο Ντάνιελ Κρεγκ, αφού ο γοητευτικός ηθοποιός ήταν τόσο εμφανώς... αλλαγμένος και διαφορετικός από την εικόνα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα τελευταία χρόνια.

Όπως ήταν επόμενο, τα σχόλια στα social media πήραν φωτιά. Κατά γενική ομολογία, η συντριπτική πλειοψηφία βρήκε τον Ντάνιελ Κρεγκ "γερασμένο", "διαφορετικό", ακόμη και... "κέρινο" ή "πλαστικό" όπως έσπευσαν να επισημάνουν οι πιο αυστηροί.

"Γιατί το πρόσωπό του είναι έτσι;" έσπευσε να αναρωτηθεί ένας θαυμαστής του, δηλώνοντας εμβρόντητος με την εικόνα του 49χρονου ηθοποιού.

Από εκεί και πέρα, υπήρξε αρκετό "τρολάρισμα", μπόλικη διαδικτυακή "χολή", αλλά και εύλογες απορίες για το τι μπορεί να έκανε στο πρόσωπό του ο Βρετανός ηθοποιός.

Σημειώνεται ότι ο Ντάνιελ Κρεγκ θα ενσαρκώσει για μία ακόμη φορά τον Τζέιμς Μποντ στην 25η ταινία της θρυλικής σειράς κατασκοπευτικών περιπετειών στο σινεμά. Μέχρι πρότινος δήλωνε ότι θα προτιμούσε να... κόψει τις φλέβες του παρά να γυρίσει μία ακόμη ταινία του "007", ωστόσο οι παραγωγοί του άλλαξαν εύκολα γνώμη προσφέροντάς του γη και ύδωρ. Μετά από 12 χρόνια, οπότε και ερμήνευσε για πρώτη φορά το ρόλο, ο ίδιος ωστόσο είναι αρκετά διαφορετικός μια "ανάσα" πριν από τα πενήντα.

ADVERTISING

SHARE: