Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη ο Justin Bieber για επίθεση σε φωτογράφο

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη ο Justin Bieber για επίθεση σε φωτογράφο

Κατηγορίες σε βάρος του ποπ τραγουδιστή απήγγειλε δικαστήριο της Αργεντινής για την επίθεσή του σε φωτογράφο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του το 2013

Κατηγορίες σε βάρος του Justin Bieber απήγγειλε η δικαιοσύνη της Αργεντινής για την επίθεση του 22χρονου καναδού τραγουδιστή της ποπ σε έναν φωτογράφο το 2013, στην έξοδο μιας ντισκοτέκ στο Μπουένος Άιρες, ανακοίνωσε σήμερα ο δικηγόρος του ενάγοντα.

"Η απόφαση του δικαστή είναι απόλυτα αιτιολογημένη και αποτελεί νέο χαστούκι στην έπαρση του Justin," δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Ματίας Μόρλα, ο δικηγόρος του φωτογράφου.

Ο δικαστής Αλμπέρτο Μπάνος κατηγόρησε τον τραγουδιστή, χωρίς να ζητήσει την προφυλάκισή του "για δύο αδικήματα κλοπής, για απόπειρα κλοπής και για την πρόκληση ελαφρών τραυμάτων", σύμφωνα με ένα απόσπασμα της απόφασης που δημοσιεύτηκε στον Τύπο.

Η υπόθεση εκτυλίχθηκε τον Νοέμβριο του 2013 όταν ο νεαρός Καναδός είχε δώσει σειρά συναυλιών στην Αργεντινή. Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από μια ντισκοτέκ VIP στη συνοικία Παλέρμο του Μπουένος Άιρες.

Ο φωτογράφος δηλώνει ότι του αφαιρέθηκε βίαια η φωτογραφική του μηχανή και το κινητό του τηλέφωνο, κατ΄απαίτηση του τραγουδιστή.

"Είμαστε ικανοποιημένοι από την απόφαση. Ουδέποτε αμφιβάλλαμε ότι είχαμε το δίκιο με το μέρος μας αλλά ο Justin επιχείρησε να χρησιμοποιήσει τη δημοτικότητα και τα λεφτά του για να ξεφύγει από τη δικαιοσύνη. Σήμερα, δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία ότι ο Bieber θα πρέπει να βρεθεί αντιμέτωπος με την απόφαση της δικαιοσύνης μιας κυρίαρχης χώρας όπως η Αργεντινή, και να παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου για να απαντήσει στις κατηγορίες όπως κάθε πολίτης", δήλωσε ο Ματίας Μόρλα στην εφημερίδα Diario Popular.

Τον Νοέμβριο του 2014, δικαστής είχε κλητεύσει τον τραγουδιστή δίνοντάς του προθεσμία 60 ημερών για να παρουσιαστεί στο γραφείο του. Ο σταρ αγνόησε την κλήτευση και ο δικαστής διαβίβασε στην Interpol αίτημα για διεθνές ένταλμα σύλληψης σε βάρος του τραγουδιστή.

Ο Bieber έχει τροφοδοτήσει επανειλημμένα τις στήλες των εφημερίδων με τη συμπεριφορά του: καταστροφή ενός δωματίου ξενοδοχείου και κατηγορία για βανδαλισμό στο Ρίο ντε Τζανέιρο τον Νοέμβριο του 2013, επίθεση σε έναν σοφέρ λιμουζίνας τον Δεκέμβριο του 2013 στο Τορόντο, επικίνδυνη οδήγηση στη Φλόριντα τον Ιανουάριο του 2014, διαπληκτισμός τον Αύγουστο του 2014 όταν ήταν μαζί με τη φίλη του εκείνη την εποχή την τραγουδίστρια Selena Gomez.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο Justin Bieber έριξε μπουνιά σε θαυμαστή του

Γιατί ο Justin Biber παράτησε τη συναυλία του και αποχώρησε από τη σκηνή

Το τραγούδι των 50 δευτερολέπτων που γκρέμισε το ίντερνετ με 869 ευρώ

ADVERTISING

SHARE: