Από φυσικά αίτια πέθανε ο George Michael

Από φυσικά αίτια πέθανε ο George Michael

Φυσικά αίτια διαπίστωσε στον θάνατο του George Michael, ο ιατροδικαστής. Ο αστέρας της ποπ έπασχε από διατατική μυοκαρδιοπάθεια καθώς και από ηπατική στεάτωση

O θρυλικός σταρ της ποπ George Michael πέθανε από φυσικά αίτια, ανέφερε σήμερα ο επικεφαλής ιατροδικαστής του Oxfordshire Darren Star.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας, ο δημοφιλής τραγουδιστής έπασχε από μυοκαρδίτιδα που είχε εξελιχθεί σε διατατική μυοκαρδιοπάθεια ενώ παράλληλα είχε λιπώδη διήθηση ύπατος.

Ειδικότερα, ο Darren Star σε σημερινή δήλωσή του ανέφερε: “Ολοκληρώθηκε η διερεύνηση των αιτιών θανάτου του George Michael και η τελική ιατροδικαστική έκθεση.Επιβεβαιώνεται η φυσική αιτία θανάτου που προήλθε από διατατική μυοκαρδιοπάθεια καθώς και από ηπατική στεάτωση (λιπώδες ήπαρ)”

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η έρευνα για τα αίτια θανάτου του Τζορτζ Μάικλ μπαίνει στο αρχείο και η υπόθεση θεωρείται ότι έχει κλείσει, κατέληξε ο ιατροδικαστής.

Σημειώνεται ότι η διατατική μυοκαρδιοπάθεια αποτελεί μια μορφή καρδιακής ανεπάρκειας, ενώ η ηπατική στεάτωση οφείλεται κατά μεγάλο ποσοστό σε υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Ο αστέρας της ποπ μουσικής “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών, ανήμερα των Χριστουγέννων του 2016, στο σπίτι του στο χωριό Goring-on-Thames του Oxfordshire.

Οι βρετανικές αρχές αρχικά ανέφεραν ότι ο θάνατός του ήταν “ανεξήγητος” (αλλά όχι ύποπτος) ενώ η πρώτη ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στη σορό του δεν αποκάλυψε την αιτία του θανάτου του.

(Πηγή: The Sun)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα