Αποκάλυψη πρώην μέλους των Pussycat Dolls: Δεν ήμασταν γκρουπ, ήμασταν άνδρο πορνείας

Αποκάλυψη πρώην μέλους των Pussycat Dolls: Δεν ήμασταν γκρουπ, ήμασταν άνδρο πορνείας

Με αφορμή τις καταιγιστικές εξελίξεις γύρω από την σεξουαλική κακοποίηση στον χώρο του θεάματος στις ΗΠΑ, η Kaya Jones αποκαλύπτει πως εξαναγκαζόταν να κοιμηθεί με άνδρες που της υπεδείκνυαν για την καριέρα της - Το tweet για την αυτοκτονία πρώην συναδέλφου

Δεκάδες είναι οι γυναικείες παρουσίες από το χώρο του θεάματος στην Αμερική που βγαίνουν να καταγγείλουν τη σεξουαλική βία και κακοποίηση που υφίστανται από τους υπευθύνους προκειμένου να έχουν μια θέση στο χώρο του θεάματος. Σε συνέχεια των αποκαλύψεων για τον Γουάινσταϊν, ακολούθησαν πολλές ακόμη εξομολογήσεις γυναικών. Μία από αυτές η Kaya Jones, πρώην μέλος των Pussycat Dollls, που σε ανάρτησή της στο twitter αναφέρει πως στην πραγματικότητα βρισκόταν σε άνδρο πορνείας.

Kaya Jones arrives at the 58th annual Grammy Awards at the Staples Center on Monday, Feb. 15, 2016, in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP) Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

“Η δική μου αλήθεια. Δεν ήμουν σε γυναικείο γκρουπ. Ήμουν σε άνδρο πορνείας. Α και παράλληλα τύχαινε να τραγουδώ και να είμαι διάσημη. Την ίδια ώρα, εκείνοι στους οποίους ανήκαμε έβγαζαν χρήματα” σχολίασε και πρόσθεσε: “Με ρωτά ο κόσμος πόσο άσχημο ήταν. Αρκετά για να παρατάω τα όνειρά μου, τις συναδέλφους μου και ένα συμβόλαιο 13 εκατομμυρίων. Ξέραμε ότι θα γίνουμε νούμερο ένα”.

Στην αλυσίδα tweet που ανήρτησε, ερωτηματικά προκάλεσε και η αναφορά στην επικεφαλής του γκρουπ, αλλά και μια αυτοκτονία μέλους του συγκροτήματος στο παραλελθόν. “Θα ήθελα η ‘επικεφαλής’ του γκρουπ να εξομολογηθεί γιατί ένα άλλο κορίτσι του συγκροτήματος αυτοκτόνησε; Να πει στο κοινό πως μα λύγισε νοητικά” σχολίασε. Ωστόσο, αν και η σκέψη όλων πήγε στην Simone Battle των GLR που έβαλε τέλος στη ζωή της το 2014, η Jones δεν έδωσε συνέχεια στο θέμα.

Συνεχίζοντας στο ζήτημα της κακοποίησης γυναικών στο χώρο του θεάματος, πρόσθεσε: “Για να είσαι μέρος μιας ομάδας πρέπει να παίζεις ομαδικά. Αυτό σημαίνει να κοιμάσαι με όποιον σου υποδεικνύουν. Αν δεν το κάνεις δεν έχουν τίποτα εναντίον σου. Εννοώ πως αφού σε “βγάλουν στο κλαρί” ή σε εθίσουν στα ναρκωτικά το χρησιμοποιούν εναντίον σου. Σωστό. Θυματοποιούν και πάλι το θύμα”.

“Να σε δολοφονούν ή να δολοφονούν την ψυχή σου. Ποια η διαφορά; Ένας έφηβος μπαίνει φυλακή για πολύ λιγότερα. Θα γίνει το ίδιο και στο Χόλιγουντ” τόνισε και εξήγησε το λόγο που σπάνια μια γυναίκα βγαίνει να καταγγείλει αυτά τα περιστατικά. “Γιατί δεν το αναφέρουμε; Γιατί είμαστε κακοποιημένες. Εμένα με προειδοποίησαν προσωπικά πως αν μιλήσω… ξέρετε θα καταλήξω νεκρή ή χωρίς καριέρα” σχολίασε.

“Ελπίζω όλοι εσείς της ελίτ του Χόλιγουντ να είστε υπ ατμών. Ποιος ξέρει, ίσως αύριο η οικογένεια και οι φίλοι σας μάθουν ποιοι είστε πραγματικά” πρόσθεσε κλείνοντας η Kaya Jones που προκάλεσε με τις αναρτήσεις της ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις στα social media.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα