'Αποβλήθηκε' ο Αλέξης Γεωργούλης από τον Δήμο Λάρισας λόγω απουσιών

NDP

Ο γνωστός ηθοποιός υπέβαλε την παραίτησή του από μέλος του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας μετά τα παράπονα που εκφράστηκαν ότι απουσίαζε συνεχώς από τις συνεδριάσεις

Mε επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας Δημήτριο Τάχο, ο Αλέξης Γεωργούλης υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου στον Δήμο Λαρισαίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός ηθοποιός επικαλείται στην επιστολή του επαγγελματικούς λόγους, οι οποίοι δεν του επιτρέπουν να παραβρίσκεται στις συνεδριάσεις του συμβουλίου. Αυτόν τον καιρό έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις σε Αγγλία και Αμερική και θα βρίσκεται εκτός Ελλάδος.

Ο κ. Γεωργούλης ευχαρίστησε στην επιστολή για τη συνεργασία τόσο το Δημοτικό Συμβούλιο όσο και τον δήμαρχο Λαρισαίων. Τέλος ευχαριστεί και τους δημότες Λάρισας που τον τίμησαν με την ψήφο του και τον εξέλεξαν Δημοτικό Σύμβουλο.

Υπενθυμίζεται ότι η θητεία του ηθοποιού στη δημοτική αρχή άρχισε να σχολιάζεται αρνητικά πριν από έναν περίπου χρόνο όταν ο Δημήτρης Τάχος είχε ζητήσει την παρέμβαση της αρμόδιας ελεγκτικής αρχής, προκειμένου να τεθεί σε αργία ο Αλέξης Γεωργούλης.

Αφορμή οι «αδικαιολόγητες απουσίες» του κ. Γεωργούλη από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως είχε επισημάνει ο κ. Τάχος στις επιστολές του, προς τον Ελεγκτή Νομιμότητας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας. Ο κ. Τάχος εξηγώντας την απόφασή του, να κινήσει τη διαδικασία σε βάρος του κ. Γεωργούλη, σημείωσε την «ανάγκη εφαρμογής και σεβασμού των κανόνων».

Τη θέση του κ. Γεωργούλη, ο οποίος εκλέχτηκε με την παράταξη Τζανακούλη, θα καταλάβει η πρώην αντιδήμαρχος Μαρία Κοτάκου ως πρώτη επιλαχούσα του συνδυασμού.

(Με πληροφορίες από: thessalianews.gr)

ADVERTISING

SHARE: