Αθερίδου για το ‘κόψιμο’ από τη Μουρμούρα: ‘Δεν είχε την αναμενόμενη απήχηση’

Αθερίδου για το ‘κόψιμο’ από τη Μουρμούρα: ‘Δεν είχε την αναμενόμενη απήχηση’

Η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη που μπήκε την περασμένη σεζόν στη δημοφιλή σειρά του Alpha, μιλά για την επιλογή του σταθμού να αντικαταστήσει εκείνη και τον παρτενέρ της με νέα πρόσωπα

Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκινά δειλά – δειλά και για πρώτη ίσως φορά μετά από χρόνια τα κανάλια μοιάζουν ετοιμοπόλεμα και κυρίως γεμάτα νέο πρόγραμμα προκειμένου να ανταπεξέλθουν στον ανταγωνισμό. Ο Alpha επιμένει και αυτή τη χρονιά στην μυθοπλασία και φυσικά δεν προτίθεται να προδώσει την πρώτη του “κλασική” ίσως κωμική σειρά. Ο λόγος για το “Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα” που κρατά τα δυνατά του χαρτιά – ήτοι Κυριακίδη/Λαμπρόγιαννη και Αντωνίου/Κοκκιδου – και ανανεώνει το μπραντ με δύο νέα ζευγάρια. Αυτό φυσικά σημαίνει πως οι ηθοποιοί που βρέθηκαν πέρσι στη σειρά σταματούν εδώ. Μία εξ αυτών και η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη, Φωτεινή, η οποία υπέγραφε και το σενάριο για το ζευγάρι που υποδυόταν πλάι στον Κωνσταντίνο Πλεμμένο.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό MyTV, η ηθοποιός ερωτήθηκε για τη σειρά και την εξέλιξη αυτή και σχολίασε. “Δεν είχε την αναμενόμενη απήχηση στον κόσμο. Δεν ξέρω τι γίνεται με τα νούμερα και πώς τα υπολογίζουν, και ήταν και το Survivor, αλλά δεν τα γνωρίζω όλα αυτά… Ξέρω ότι όλα έκ του αποτελέσματος κρίνονται”. Ωστόσο, η ίδια έδειξε να μην απογοητεύεται από την απόφαση του σταθμού, που όπως είπε τους έδωσε την ευκαιρία την περασμένη χρονιά. “Εναλλάσσει κάποια ζευγάρια και να βλέπει τις δυναμικές τους. Νομίζω ότι ορθώς κάνει. Δεν έχω απογοητευτεί εγώ προσωπικά από αυτό, ξέρω ότι έτσι πρέπει να γίνει” προσθέτει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα