Αυτός είναι ο νέος κεντρικός παρουσιαστής στο CBS

This 2013 image released by CBS shows CBS News' Jeff Glor who was named anchor of "CBS Evening News." (Heather Wines/CBS via AP)
This 2013 image released by CBS shows CBS News' Jeff Glor who was named anchor of "CBS Evening News." (Heather Wines/CBS via AP) AP

Ο πρώην ανταποκριτής θα κάθεται πλέον στην καρέκλα που καθόταν κάποτε ο Γουόλτερ Κρόνκιτ

Ο Τζεφ Γκλορ ανέλαβε τα ηνία του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού δικτύου CBS. Ο πρώην ανταποκριτής θα κάθεται πλέον στην καρέκλα που καθόταν κάποτε ο Γουόλτερ Κρόνκιτ και ο Νταν Ράδερ.

Το δελτίο που κάποτε κέρδιζε διαρκώς τις μάχες της τηλεθέασης πλέον βρίσκεται στην τρίτη θέση και με αυτή την αλλαγή το τηλεοπτικό δίκτυο ελπίζει να ξαναμοιράσει την τράπουλα των θεαματικοτήτων.

Ο Τζεφ Γκλορ αντικαθιστά τον Σκοτ Πέλεϊ ο οποίος απομακρύνθηκε από τη θέση την άνοιξη μετά από έξι χρόνια στη θέση αυτή. Ο Άντονι Μέισον που έλεγε μέχρι τώρα το δελτίο επέστρεψε στην ιστορική εκπομπή «60 λεπτά».

Ο Τζεφ Γκλορ τους προηγούμενους μήνες κάλυψε τους τυφώνες αλλά και την έκλειψη ηλίου από το Τζάκσον του Γουαϊόμινγκ. Έχει εργαστεί για αρκετές εκπομπές στο τηλεοπτικό δίκτυο την τελευταία δεκαετία, ανάμεσά τους βραδινά δελτία ειδήσεων το Σαββατοκύριακο.

Ο νέος παρουσιαστής σύμφωνα με το CBS επελέγη για τη λάμψη του αλλά και για την ικανότητα του να μεταλλάσσεται, να ελίσσεται και να αντιμετωπίζει διαφορετικές καταστάσεις.

Heather Wines/CBS via AP

ADVERTISING

SHARE: