Brad Pitt: Πόνταρε 120χιλ δολάρια για ένα ραντεβού με τη Ντενέρις

Brad Pitt: Πόνταρε 120χιλ δολάρια για ένα ραντεβού με τη Ντενέρις
Executive producer Brad Pitt attends the premiere of Netflix's "Okja" at AMC Loews Lincoln Square on Thursday, June 8, 2017, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP) Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Ο χολιγουντιανός αστέρας ήταν διατεθειμένος να δώσει αυτό το ποσό για ένα χαλαρό ραντεβού με την Emilia Clarke

Μπορεί να ακούγεται σαν φάρσα, όμως φαίνεται πως είναι η πάσα αλήθεια. Ο Μπραντ Πιτ άλλωστε είναι ελεύθερος και ωραίος εδώ και αρκετό καιρό πια. Φαίνεται λοιπόν, πως ο ηθοποιός πόνταρε 120.000 δολάρια για μια προβολή επεισοδίου της σειράς Game of Thrones, παρέα με την ασυναγώνιστη πρωταγωνίστριά της, την “Δρακομάνα” Ντενέρις, κατά κόσμον Εμίλια Κλαρκ.

Όλα αυτά, σε φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Σον Πεν στην οποία παρευρέθη τόσο η Βρετανή ηθοποιός, όσο και ο συμπρωταγωνιστής της Kit Harrington, γνωστός ως Jon Snow. Μάλιστα, λέγεται πως όταν ο τελευταίος δήλωσε πως θα βρίσκεται και εκείνος παρών στην προβολή, τότε ο Μπραντ αύξησε την προσφορά του, αγγίζοντας τελικά τις 120.000 δολάρια.

Παρά τον ενθουσιασμό του πρωταγωνιστή του Fight Club, τελικά άλλος θα χαρεί το επεισόδιο πλάι στη Ντενέρις. Άγνωστος πλειοδότης έδωσε 160.000 δολάρια και θα είναι εκείνος ο τυχερός.

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα