Χώρισαν και επίσημα Ben Affleck και Jennifer Garner

Χώρισαν και επίσημα Ben Affleck και Jennifer Garner
Actress Jennifer Garner listens to testimony on Capitol Hill in Washington, Thursday, March 26, 2015, during a Senate State, Foreign Operations, and Related Programs subcommittee hearing on diplomacy, development and national security, where her husband, Ben Affleck, right, testified. (AP Photo/Lauren Victoria Burke) AP

Και επισήμως χώρια μετά από 12 χρόνια οι δημοφιλείς ηθοποιοί Ben Affleck και Jennifer Garner

Τέλος στον 12ετή γάμο τους έβαλαν και επίσημα οι Ben Affleck και Jennifer Garner.

Σύμφωνα με το TMZ, η 44χρονη Jennifer Garner υπέγραψε τα χαρτιά χωρίς την παρουσία δικηγόρου την Πέμπτη και την ίδια ημέρα ακολούθησε και ο Ben Affleck, γεγονός που σημαίνει ότι το διαζύγιο θα βγει κοινή συναινέσει.

Η 44χρονη ηθοποιός είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου πριν από δύο χρόνια, και το ζευγάρι είχε ανακοινώσει πως χώρισε τις 30 Ιουνίου το 2015. Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από 12 χρόνια και απέκτησε τρία παιδιά.

Οι δύο ηθοποιοί δεν είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο και η περιουσία που απέκτησαν όσα χρόνια παρέμεναν μαζί θα χωριστεί στα δύο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 44χρονος ηθοποιός διατηρεί σχέση με την νταντά των παιδιών του, Κριστίν Ουζουνιάν. Αν και ο ίδιος διέψευσε τις φήμες, ωστόσο η Jennifer Garner τις επιβεβαίωσε και πρόσθεσε ότι οι δυο τους είχαν χωρίσει μήνες προτού φτάσουν στα αυτιά της οι πληροφορίες για την σχέση του Ben Affleck με την νταντά.

Σημειώνεται ότι, προσφάτως ο Affleck είχε δηλώσει πως θέλει να αφιερωθεί στα παιδιά του, στέλνοντας μήνυμα, ότι “δεν είναι ντροπή, να ζητάς βοήθεια, όταν τη χρειάζεσαι”, μιλώντας για το πρόβλημά του με το αλκοόλ.

πηγή φωτογραφίας: AP/  FR132934 AP / Lauren Victoria Burke

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα