Δήμητρα Παπαδοπούλου: Οι Απαράδεκτοι είχαν φάει έναν πάκο καταγγελίες

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Οι Απαράδεκτοι είχαν φάει έναν πάκο καταγγελίες
Η Δήμητρα Παπαδοπούλου στην σκηνή για οτ έργο "Μαντάμ Σουσού" NDP Photos

Η δημιουργός μιας από τις πιο ευρηματικές σειρές της γενιάς μας μιλά για το Politically correct της σημερινής εποχής.

Η Δήμητρα δεν χρειάζεται συστάσεις. Όσο κοινότυπο είναι το επίθετό της, τόσο δημοφιλής είναι πλέον στον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης, σε βαθμό που να το έχει ξεπεράσει. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου μίλησε στην Μαριλέλλα Αντωνοπούλου και το Ladylike για την περιοδεία της με την “Μαντάμ Σουσού” σε όλη την Ελλάδα, το κίνημα #metoo, την δύση της επιθεώρησης που αντικαθίσταται από το ξενόφερτο stand up comedy και τους Απαράδεκτους.

Ποτέ δεν ασχολήθηκα με το ότι ήμουν μια γυναίκα δημιουργός ανάμεσα σε πολλούς άντρες

“Οι Απαράδεκτοι είχαν φάει έναν πάκο καταγγελίες για πολλά, τα συρτάρια του παραγωγού μας του Ράλλη ήταν γεμάτα. Δεν ασχολήθηκα ποτέ. Έτσι κι αλλιώς πάντα ήμουν ένα πρόσωπο που με κατάγγελναν με το παραμικρό. Στο σχολείο με έβγαζαν τιμωρία γιατί ήμουν αθυρόστομη, ε δεν μπορώ ν’ ασχοληθώ” σημειώνει η ηθοποιός που σχολιάζει πως «ποτέ δεν ασχολήθηκα με το ότι ήμουν μια γυναίκα δημιουργός ανάμεσα σε πολλούς άντρες. Ποτέ δεν βίωσα σεξισμό, αντίθετα το ότι ήμουν γυναίκα με βοήθησε γιατί πολλές φορές ξεγλιστρούσα πιο εύκολα. Κι αν δεν πληρώθηκα σε κάποια δουλειά μου έφταιγε το ότι εγώ ήμουν βούρλο, όχι το ότι ήμουν γυναίκα».

Στην Αμερική που όλα είναι politically correct, σχολιάζουν μέχρι τη μύγα που πετάει

Άλλωστε, αναφορικά με το σκάνδαλο σεξισμού στο Χόλιγουντ και το κίνημα #metoo εκφράζει μια εντελώς διαφορετική οπτική. «Γίνεται πολύς λόγος για το τίποτα, είναι πολύ “αμερικανιά” όλο αυτό με το #metoo. Στην Αμερική που όλα είναι politically correct, σχολιάζουν μέχρι τη μύγα που πετάει. Πιστεύω ότι κάποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι του συνέβη κάτι τέτοιο ακόμα και για να βρεθεί επίκεντρο της προσοχής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ LADYLIKE:

Κάπου σε ξέρω. Σε ποια σειρά έχεις ξαναδεί τον Κρασσά από τις Σαββατογεννημένες;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα