Δουλειές με τον εκλεκτό του Τραμπ, Βίνσεντ Βαϊόλα κάνει ο ΝτιΚάπριο

Δουλειές με τον εκλεκτό του Τραμπ, Βίνσεντ Βαϊόλα κάνει ο ΝτιΚάπριο

Παρά την υποστήριξή του στην Χίλαρι Κλίντον ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο συνεργάζεται με τον εκλεκτό του Ντόναλντ Τραμπ, στον οποίο πούλησε διαμέρισμα

Δουλειές με τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία, που είναι η επιλογή του νέου Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για τη θέση του στρατιωτικού γραμματέα, Βίνσεντ Βαϊόλα, φαίνεται ότι κάνει ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, παρά την υποστήριξή του προς την Χίλαρι Κλίντον στις προηγούμενες εκλογές και τις προοδευτικές απόψεις του.

Σύμφωνα με το Page Six ο Βαϊόλα πρόσφατα αγόρασε από τον ΝτιΚάπριο ένα διαμέρισα στο Μανχάταν στο συγκρότημα «υγιεινής ζωής» «Δήλος» (ένα διαμέρισμα όπου κάνεις ντους με βιταμίνη C) έναντι 8 εκατ. δολαρίων.

Το ακίνητο αγοράστηκε στο όνομα του γιου του Βαϊόλα, Μάικλ, ενώ πριν λίγο καιρό ο ΝτιΚάπριο αγόρασε ένα οικόπεδο στο Paradise Cove του Μαλιμπού έναντι 23 εκατ. δολαρίων, από τον δισεκατομμυριούχο.

Η έκταση ανέρχεται σε 1,76 στρέμματα και περιλαμβάνει ένα εξοχικό σπίτι περίπου 57 τμ, που το 2004 αγοράστηκε από τον σκηνοθέτη Ρίντλεϊ Σκοτ, έναντι 7,2 εκατ. δολαρίων. Ύστερα από δύο χρόνια το ακίνητο αγοράστηκε από τον Βίνσετ έναντι 11 εκατ. δολαρίων.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ADVERTISING

SHARE: