Έχασε 50 κιλά χάρη στον 'The Rock'

Μια γυναίκα εμπνεύστηκε από τον πάντα καλογυμνασμένο Ντουέιν “The Rock” Τζόνσον και έσωσε τη ζωή της χάνοντας περισσότερα από 50 κιλά (Vid)

Τον Ντουέιν “The Rock” Τζόνσον τον ξέρουμε. Πρώην παλαιστής, ηθοποιός σε πολλές ταινίες δράσης, κυρίως. Πρεμιέρα, τον άλλο μήνα, στο καινούργιο «Baywatch».Πάντα καλογυμνασμένος. Ο ορισμός του “καλογυμνασμένου”.

Αυτό που δεν ξέρουμε – ή, μάλλον, δεν ξέραμε – είναι ότι πια εμπνέει και άλλους να είναι καλογυμνασμένοι.

Τη Δευτέρα που μας πέρασε, η 48χρονη Νίνα Γκίμπσον βγήκε στην εκπομπή “Today” και είπε ότι ο “The Rock”ήταν η έμπνευσή της για να χάσει κάτι παραπάνω από 52 κιλά! Αγωνιζόταν – και αγωνιούσε – την ώρα του strength training, δεν είναι λίγο άλλωστε να πέσεις σε size 8 από size 26, και τις δύσκολες στιγμές το μυαλό της αγκιστρωνόταν στον σταρ του “Moana”. Είναι θαυμάστριά του, άλλωστε.

«Στο γυμναστήριο, ήταν πραγματικά δύσκολο για μένα να κάνω strength training. Δεν κατάφερνα να βρω ρυθμό. Το κίνητρό μου, σαφώς και ήταν ο “Rock” εξομολογήθηκε.

Το έμαθε ο Ντουέιν, ευχαριστήθηκε κι έφτιαξε ένα βίντεο να την συγχαρεί. «Το εκτιμώ, σ' ευχαριστώ, συνέχισε» λέει το πρόσωπο του “The Rock” στο βίντεο.

Η Νίνα ευχαριστήθηκε διπλά με το βίντεο: «Αυτό είναι υπέροχο»

ADVERTISING

SHARE: