Έγκυος για δεύτερη φορά η Μπαρ Ραφαέλι

Bar Rafaeli arrives for the opening ceremony and the screening of the film La Tete Haute (Standing Tall) at the 68th international film festival, Cannes, southern France, Wednesday, May 13, 2015. (Photo by Arthur Mola/Invision/AP)
Bar Rafaeli arrives for the opening ceremony and the screening of the film La Tete Haute (Standing Tall) at the 68th international film festival, Cannes, southern France, Wednesday, May 13, 2015. (Photo by Arthur Mola/Invision/AP) ARTHUR MOLA/INVISION/AP

Το 31χρονο ξανθό σούπερ μόντελ ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσω Instagram

Η Μπαρ Ραφαέλι, που γέννησε το πρώτο της παιδί το περασμένο καλοκαίρι, είναι και πάλι έγκυος. Το 31χρονο ξανθό σούπερ μόντελ ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσω Instagram ανεβάζοντας μία selfie και δείχνοντας την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της. «Κάτι μαγειρεύεται...», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της η 31χρονη καλλονή.

Τον Αύγουστο το μοντέλο από το Ισραήλ και ο σύζυγός της Άντι Έζρα υποδέχτηκαν την πρώτη τους κόρη. Το ζευγάρι έχει παντρευτεί εδώ και περίπου δύο χρόνια και πλέον το διάσημο μοντέλο πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς έχει ξεπεράσει τα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει τα προηγούμενα χρόνια.

Τον Δεκέμβριο του 2015 η Ραφαέλι είχε συλληφθεί από τις αρχές του Ισραήλ με την κατηγορία της φοροδιαφυγής, για τον ίδιο λόγο είχε φυλακισθεί και η μητέρα της Ζιπόρα. Αλλά και τα προσωπικά της τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν και πολύ καλά, καθώς το 2011 χώρισε από τον ηθοποιό Λεονάρντο Ντι Κάπριο, με τον οποίο διατηρούσε σχέση για περίπου πέντε χρόνια.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Φωτο: Photo by Arthur Mola/Invision/AP)

ADVERTISING

SHARE: