Είναι αυτή η Κιμ Καρντάσιαν; Για κοιτάξτε καλύτερα

Είναι αυτή η Κιμ Καρντάσιαν; Για κοιτάξτε καλύτερα

Το διαδίκτυο γέμισε με 'μίμους' της τηλεπερσόνας και ιθύνων νους πίσω από τη βροχή copycat είναι ο άνδρας της, Kanye West

Αν είστε fan της μόδας και του instagram και αν παράλληλα λατρεύετε τις insta-stars τις τελευταίες ώρες θα έχετε ζήσει μια σύγχυση. Τα social media έχουν κατακλυστεί με πόζες της Kim Kardashian, σε γνωστές παπαράτσι φωτογραφίες. Μόνο που αν κανείς κοιτάξει πιο προσεκτικά, δεν πρόκειται για την Αμερικανή σταρ, αλλά για άλλες κοπέλες με ιδιαίτερη ισχύ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τη showbiz που αντιγράφουν το Look και τις ακριβείς πόζες της.

Η πιο εντυπωσιακή από αυτές, είναι η μίμηση της Paris Hilton, που αντιγράφει το στιλ της μέχρι πρότινος “αμπιγιέζ” της, αποδεχόμενη την πρόκληση του Kanye West. Ναι, πίσω από όλα αυτά κρύβεται ο ράπερ και σύζυγος της για τις ανάγκες της νέας του collection ‘Yeezy Season 6’.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο ράπερ φωτογράφισε την αγαπημένη του να φοράει τις δημιουργίες του, σε μια σειρά από λήψεις που έμοιαζαν πολύ με τις φωτογραφίες που βλέπει κανείς να φιγουράρουν στα ταμπλόιντ. Σήμερα, λίγες μέρες πριν την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, ζήτησε από μια σειρά επωνύμων και “influencer” του instagram να αναπαράγουν τις ίδιες πόζες, παριστάνοντας όλες την μία και μοναδική της καρδιάς του, Κιμ και hashtag το #YEEZYSEASON6.

Η ίδια η Κιμ πάντως εντυπωσιάστηκε από την ομοιότητα που είχε με εκείνη, η φίλη της η Πάρις. Δεν είναι τυχαίο πως επέλεξε τις φωτογραφίες της προκειμένου να προμοτάρει και εκείνη από το twitter αυτή τη φορά τον άνδρα της.




Δείτε στο GIF που ακολουθεί τις ‘μίμους’ και την πραγματική Kim σε διάφορες πόζες:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα