Ένοπλοι, ντυμένοι αστυνομικοί, κράτησαν την Κιμ Καρντάσιαν σε ξενοδοχείο στο Παρίσι

© SWAN GALLET/WWD/REX/SHUTTERSTOCK

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Κιμ Καρντάσιαν επιβεβαίωσε, πως δύο μασκοφόροι άνδρες την κράτησαν υπό την απειλή όπλου στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της (Vids)

Τρόμος για την πιο δημοφιλή της οικογένειας Καρντάσιαν στο Παρίσι, όπου βρίσκεται με τη μητέρα και τη μεγαλύτερη αδελφή της.

Οι τρεις τους βρίσκονται στην πόλη του φωτός, για να παρακολουθήσουν τη μικρότερη κόρη της οικογένειας, Κένταλ, που συμμετέχει στην εβδομάδα μόδας.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας, η Καρντάσιαν έπεσε θύμα ληστείας, γύρω στις τρεις τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Οι ληστές της απέσπασαν κοσμήματα αξίας εκατομμυρίων δολαρίων.

Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Κιμ, "κρατήθηκε υπό την απειλή όπλου, μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου διέμενε στο Παρίσι, από δύο άνδρες, που φορούσαν μάσκες και ήταν μεταμφιεσμένοι σε αστυνομικούς. Είναι πολύ ταραγμένη, αλλά δεν έχει υποστεί καμία σωματική βλάβη".

Ο σύζυγός της, Κάνιε Γουέστ, βρισκόταν στη Νέα Υόρκη, όπου έδινε συναυλία. Μάλιστα, πληροφορήθηκε την είδηση κατά τη διάρκεια της συναυλίας, από συνεργάτη του που τον πλησίασε και του είπε τι συνέβαινε, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει τη σκηνή.

"Οικογενειακή ανάγκη" ήταν το μόνο που είπε στους χιλιάδες θαυμαστές του, που είχαν συγκεντρωθεί για να τον δουν από κοντά, πριν αποχωρήσει, για να βρεθεί στο πλευρό της συζύγου του.

ADVERTISING

SHARE: