Επική τούμπα Beyonce και… σια (Solange) στη σκηνή του Coachella

Επική τούμπα Beyonce και… σια (Solange) στη σκηνή του Coachella
Η Beyonce με την αδελφή της Solange στο φεστιβάλ Coachella Twitter

Ακόμη και οι βασίλισσες έχουν δικαίωμα σε μία "άτυχη" στιγμή. Κι αν την αντιμετωπίσουν με χιούμορ και χάρη, αποθεώνονται από το κοινό τους. Κάπως έτσι, το κοινό της Beyonce τη λάτρεψε ακόμη περισσότερο μετά την τούμπα που "έφαγε" στη σκηνή του φεστιβάλ Coachella, τραγουδώντας μαζί με την αδελφή της

Την περασμένη εβδομάδα, η Beyonce έγραψε ιστορία τραγουδώντας στο φεστιβάλ Coachella, με μία εκπληκτική εμφάνιση που σηματοδότησε και το comeback της μετά τη γέννηση των διδύμων της. Μία εβδομάδα αργότερα, ανέβηκε ξανά στην ίδια σκηνή, μόνο που κάτι πήγε στραβά την ώρα που χόρευε μαζί με την αδελφή της Solange, με αποτέλεσμα να φάνε μια άκρως θεαματική τούμπα.

Πραγματοποιώντας μία ακόμη άψογη και φαντασμαγορική εμφάνιση, η 36χρονη σταρ επιχειρεί να αγκαλιάσει την 31χρονη αδελφή της, μόνο που ένα στραβοπάτημα είχε ως αποτέλεσμα να παρασύρουν οι μια την άλλη και να σωριαστούν αγκαλιά στην σκηνή.

Παρά την αρχική αμηχανία – και το γεγονός ότι χιλιάδες μάτια έβλεπαν την σκηνή και ισάριθμα κινητά την είχαν καταγράψει – οι δύο αδελφές σηκώθηκαν σαν να μη συνέβη τίποτα και ολοκλήρωσαν την εμφάνισή τους με απόλυτο επαγγελματισμό, γνωρίζοντας την αποθέωση.

Στην εποχή των social media το συμβάν αναπαράχθηκε τάχιστα παντού και απέκτησε μάλιστα και τα δικά του hasthag στο Twitter, #toocute και #beychella…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα