“Έξαλλη” η Rihanna για το ρομάντζο του Drake με τη Jennifer Lopez

default image

Φήμες θέλουν τον Drake να βρήκε νέο έρωτα στην αγκαλιά της Jennifer Lopez και η Rihanna δεν εκτίμησε ιδιαίτερα το γεγονός (Pics + Vids)

Υπάρχει γυναίκα που θα έκανε τη Rihanna να ζηλέψει; Κι όμως, φαίνεται πως υπάρχει και δεν είναι άλλη από την έτερη φαντασίωση του ανδρικού πληθυσμού, τη Jennifer Lopez.

 

Η τραγουδίστρια από τα Μπαρμπάντος φαίνεται πως δεν μπορεί να πιστέψει πως ο πρώην καλός της, του οποίου του είχε ρίξει δημόσια χυλόπιτα, βρήκε νέο ενδιαφέρον στο πρόσωπο της εκρηκτικής Λατίνας τραγουδίστριας και ηθοποιού Jennifer Lopez.

Με τις φήμες και τα σενάρια που τους θέλουν μαζί να δίνουν και να παίρνουν, το Hollywood ετοιμάζεται  να υποδεχτεί ένα από τα πιο εκρηκτικά ζευγάρια στην ιστορία του, καθώς πρόκειται για έναν από τους πιο πετυχημένους ράπερ των τελευταίων ετών και τη Jennifer Lopez, η οποία δεν χρειάζεται συστάσεις.

Η τραγουδίστρια της ποπ χώρισε οριστικά με τον καλό της Casper Smart, μετά από απιστία του τελευταίου και δηλώνει έτοιμη για νέες περιπέτειες, με τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά να τη θέλουν  να φλερτάρει με τον Καναδό ράπερ, κάτι που έχει κάνει έξαλλη τη Riri, ιδιαίτερα επειδή οι δυο γυναίκες είναι και πολύ καλές φίλες.

Στον αντίποδα, υπάρχουν και οι ψυχραιμότεροι, οι οποίοι υποστηρίζουν πως η Jlo δεν έχει καμία διάθεση να γίνει μια ακόμη γυναίκα στη λίστα των διασήμων που έχει βγει ο Drake, ο οποίος έχει επανειλημμένα δηλώσει το  θαυμασμό του για τη Λατίνα σταρ.

Έτσι, εξηγούν τις κοινές τους εμφανίσεις και φωτογραφίες, λέγοντας ότι οι δυο τους ετοιμάζουν νέα τραγούδια.

Όπως και αν έχει, η νέα τους συνεργασία έχει ήδη λάβει τη διαφήμιση που τις αξίζει, μιας και όλοι ασχολούνται με το δίδυμο.

ΠΗΓΗ: mic, hollywoodlife

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα