Έξαλλος ο Φερεντίνος με καρναβαλιστές που τον έλουσαν με μπύρα και αλεύρι

Έξαλλος ο Φερεντίνος με καρναβαλιστές που τον έλουσαν με μπύρα και αλεύρι

Ο παρουσιαστής εκνευρίστηκε με μέλη γκρουπ στο Καρναβάλι της Καλαμάτας που τον έλουσαν με αλεύρι και μπύρες. Πώς σχολίασε ο ίδιος το περιστατικό στο instagram

Το ρόλο του παρουσιαστή στο Καρναβάλι της Καλαμάτας είχε αναλάβει ο Χρήστος Φερεντίνος, που ωστόσο δεν φανταζόταν την τροπή που θα έπαιρνε η όλη υπόθεση. Καθώς το καρναβάλι ήταν σε εξέλιξη, καρναβαλιστές τον πλησίασαν και τον έλουσαν με μπύρα και αλεύρι, με αποτέλεσμα εκείνος να εκνευρισθεί.

"Μη γίνεστε... τόσο καλά παιδιά" σχολίασε αφού δέχτηκε το αλεύρι. "Πάντα θα υπάρχουν και οι λεγόμενοι, καταλαβαίνετε ποιοι είναι, η πιο γνωστή ελληνικά λέξη. Από 'μ' ξεκινάει" ακούγεται να λέει στη συνέχεια. Δείτε στιγμιότυπα από το περιστατικό.

"Υπερβολές τα περί εκνευρισμού μου στο καρναβάλι της Καλαμάτας. Απλά πήγα να καθαριστώ από το πολύ αλεύρι και μπύρα που είχε πέσει για να ανέβω στη συνέχεια στην εξέδρα" σχολίασε ο ίδιος ο παρουσιαστής μέσω instagram για το περιστατικό. "Πέρασα πολύ ωραία και ευχαριστώ τον δήμο Καλαμάτας και το Elite resort για την άψογη φιλοξενία" πρόεσθσε στην ανάρτηση του με μια φωτογραφία από το καρναβάλι.

ADVERTISING

SHARE: