Έξαλλος ο Μουζουράκης: Με παρουσιάζαν να δηλώνω ότι παίζω κάθε μέρα το γεννητικό μου όργανο

Έξαλλος ο Μουζουράκης: Με παρουσιάζαν να δηλώνω ότι παίζω κάθε μέρα το γεννητικό μου όργανο

Εξώδικο Μουζουράκη σε ηλεκτρονικά, έντυπα και διαδικτυακά ΜΜΕ για αναπαραγωγή βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή των Κατσούλη - Καραβάτου. Τους κατηγορεί ότι παραποίησαν δηλώσεις του. Τι απαντά ο Κρατερός

Ο Πάνος Μουζουράκης έστειλε εξώδικο σε μέσα ενημέρωσης, με αφορμή βίντεο που προβλήθηκε στο πρωινό της τηλεόρασης του Star. Όπως αναφέρεται στο κείμενο του εξώδικου, σε βίντεο όπου προβάλλονται δηλώσεις του Πάνου Μουζουράκη, έχει 'κοπεί' ο ήχος με αποτέλεσμα να αποκρύπτονται οι λέξεις Xbox και Playstation και να αλλοιώνεται έτσι το μήνυμά τους. Η ερώτηση της δημοσιογράφου ήταν πως ο coach του The Voice είχε καιρό να εμφανιστεί στο γυαλί ή την μεγάλη οθόνη: "Έχουμε καιρό να σε δούμε να παίζεις" ανέφερε με τον καλλιτέχνη να απαντά: "Παίζω κάθε μέρα, παίζω playstaton, παίζω Xbox".

Ο Πάνος Μουζουράκης, εξηγεί στο εξώδικο πως με τον τρόπο αυτό, παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του, με αποτέλεσμα να κυκλοφορήσουν ειδήσεις στο διαδίκτυο που ούτε λίγο, ούτε πολύ τον παρουσίαζαν να δηλώνει πως αυνανίζεται καθημερινά. Για να ακριβολογούμε, όπως αναγράφεται στο κείμενο: "Η δήλωσή μου αυτή αναπαράχθηκε [...] συνοδευόμενο από απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για το πρόσωπο την τιμή, και την υπόληψή μου, καθώς ο τίτλος [...] με παρουσίαζε να έχω δηλώσει ότι πάιζω κάθε μέρα με το γεννητικό μου όργανο".

Με αφορμή τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, ο Πάνος Μουζουράκης ανάρτησε και ένα επεξηγηματικό κείμενο στα Social media, όπου παρατίθεται και το επίμαχο βίντεο, μονταρισμένο και αμοντάριστο. "Η αναπαραγωγή της συνέντευξης ήταν μαζική και με διάφορες επικεφαλίδες. Κυρίως ότι δήλωσα να παίζω τα γεννητικά μου όργανα, χρησιμοποιώντας την πιο αργκό εκδοχή της έκφρασης" αναφέρει μεταξύ άλλων και τονίζει πως έγινε αποδέκτης ιδιαίτερα προσβλητικών μηνυμάτων. "Για να παρουσιάσω όμως και την δικιά μου μεριά της ιστορίας, παραθέτω το βίντεο της συνέντευξης αμοντάριστο, χωρίς τις αμήχανες παύσεις ντροπής, που προκάλεσαν τον σάλο αυτό" προσθέτει και δίνει τα δύο βίντεο.

"Προσπαθώ να γίνω καλύτερος άνθρωπος, αλλά έχω πολύ δρόμο ακόμα. Για αυτό δεν θέλω να πέσω και εγώ στην ευκολία να κατακρίνω όσους βιάστηκαν να βγάλουν τον θυμό τους πάνω μου" αναφέρει κλείνοντας.

Δείτε τα βίντεο:

Τι απαντά ο Κρατερός Κατσούλης

Ο παρουσιαστής της εκπομπής που φαίνεται να πυροδότησε όλη την ένταση, Κρατερός Κατσούλης σχολίασε κάτω από την ανάρτηση του Μουζουράκη στο Instagram, πως ο λόγος του μοντάζ ήταν άλλος. "Χαμηλώσαμε τον ήχο γιατί δεν επιτρέπεται να κάνουμε διαφήμιση". Όπως αναφέρει μάλιστα, η ίδια η εκπομπή έστειλε το πρώτο βίντεο αμοντάριστο στον καλλιτέχνη, προκειμένου να το δημοσιεύσει και να το συμπεριλάβει στην αγωγή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

The Voice: 'Ξενέρωσε' όταν γύρισε μόνο ο Μουζουράκης

The Voice: Διασκεύασαν τον 'ύμνο' του ΠΑΣΟΚ για τον Μουζουράκη

ADVERTISING

SHARE: