Έξαλλος ο Τόλης Βοσκόπουλος με δημοσιεύματα που τον ήθελαν στο νοσοκομείο

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΩΝ ΤΟΛΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ-ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΝΤΑΖΗ ΣΤΟ OPERA.ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ  (KATΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΩΝ ΤΟΛΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ-ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΝΤΑΖΗ ΣΤΟ OPERA.ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ (KATΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI) EUROKINISSI

Θύμα των fake news, ο τραγουδιστής που παρενέβη τηλεφωνικά σε τηλεοπτική εκπομπή προκειμένου να διαψεύσει δημοσιεύματα που τον ήθελαν να μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Άστραψε και βρόντηξε ο Τόλης Βοσκόπουλος με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο που ισχυρίζονταν πως μετήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Μάλιστα, οι αναρτήσεις αυτές έκαναν λόγο για κρίσιμη κατάσταση της υγείας του και περιέγραφαν πως ο τραγουδιστής διεκομίσθη με αστάθεια και έντονη αδυναμία, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου. Όπως αποδείχτηκε, ο ίδιος είχε μεταβεί στο νοσοκομείο για προγραμματισμένο τσεκ απ και όλα τα υπόλοιπα αποτελούσαν αποκυήματα της φαντασίας ορισμένων ιστοτόπων και δημοσιογράφων.

"Να λέμε τα πράγματα ειλικρινώς, όχι να αφήνουμε εντυπώσεις. Το παιδί μου δεν το σέβεται κανείς, ότι μπορεί κάτι να πάθει γιατί ακούει για το μπαμπά του;" ανέφερε μεταξύ άλλων στην τηλεφωνική του παρέμβαση στο Epsilon ο Τόλης Βοσκόπουλος που διαβεβαίωσε το τηλεοπτικό κοινό πως την ώρα που τα δημοσιεύματα τον ήθελαν να νοσηλεύεται, εκείνος βρισκόταν σπίτι του και έτρωγε με την οικογένειά του.

Δείτε τι είπε:

ADVERTISING

SHARE: